Колекция BMW Yatchsport: начин на живот за открито море

Съдържание:

Колекция BMW Yatchsport: начин на живот за открито море
Колекция BMW Yatchsport: начин на живот за открито море
Anonim
Колекция BMW Yatchsport

Колекция BMW Yatchsport: начин на живот за свободното време, функционален и всички джаджи, полезни за навигация в открито море

Колекция BMW Yatchsport: начин на живот за свободното време, функционален и всички джаджи, полезни за плаване в открито море.

Малко преди началото на регатата Les Voiles de St. Tropez - друг акцент в календара на BMW Yachtsport - BMW има удоволствието да разкрие нови попълнения към успешната колекция BMW Yachtsport. Висококачествени куфари, аксесоари и облекла с морски и спортен дизайн.

Докато ветроустойчивите и водоотблъскващи материали отговарят на специфичните нужди на яхтинга, небрежните кройки и изисканите детайли - като ципове в горните краища на ципа (които предпазват потребителя от заклещване) - предлагат ненадминат комфорт.

Яке и поло тениска: удоволствието да избираш

Водоустойчивото якеBMW Yachting Jacket- както за жени, така и за мъже - е идеалният спътник в условия на силен вятър и пръски вода. Удобната кройка на блузона също така позволява максимална свобода на движение при завъртане и завъртане. Свежият бял цвят на тапицерията, с контрастиращи тъмносини маншети, координирани червени и бели ивици и релефен надпис BMW Yachtsport създават елегантен морски вид, който е идеален и за слизане на брега.

Поло тениска с отличителното лого на BMW на ръкава, сини и червени ивици на панталоните и маншетите и надпис BMW Yachtsport на гърдите и вътрешната страна на яката, подчертават спортния ежедневен дизайн на новияBMW Yachting Poloshirt.И новатаBMW Yachting Cap- изработена от 100% памук, в бяло с морски контрастни шевове, осигурява оптимална защита от слънцето, докато сте в морето.

Тези и други продукти от колекцията BMW Yachtsport ще бъдат налични от септември на shop.bmw.com и при избрани дилъри на BMW.

Препоръчани от производителя цени на дребно:

BMW Yachting Jacket, унисекс: 150,00 €

BMW Yachting Poloshirt, унисекс: € 79,00

BMW Yachting Cap, унисекс: 29,00 €

BMW Yachting Duffle Bag: 85,00 €

Плажна чанта BMW Yachting: 65,00 €

BMW Yachting Dry Bag (голям): 25,00 €

Ключодържател BMW Yachting: 12,90 €

Колекция BMW Yatchsport Образ
Образ

Популярна тема