Goodwood Revival: Rolls Royce празнува l’ 2016 събитие

Съдържание:

Goodwood Revival: Rolls Royce празнува l’ 2016 събитие
Goodwood Revival: Rolls Royce празнува l’ 2016 събитие
Anonim
Goodwood Revival 2015

Възраждане на Goodwood: Rolls Royce празнува кулминацията на Goodwood 2016. Страхотни автомобили, които изразяват не само лукс, но и символ на статус

Възраждане на Goodwood: Rolls Royce празнува кулминацията на Goodwood 2016. Страхотни автомобили, които изразяват не само лукс, но и символ на статус.

Акцентът ще бъде March Motor Works, който тази година се превръща в шоурум на Rolls-Royce, който ще ни пренесе в паметта на местните бляскави звуци и атмосфера на площад Бъркли и марката Park Lane в Западен Лондон Край през 1950 г.

В шоурума "Berkeley Square" Rolls-Royce ще бъде представен от два великолепни автомобила на компанията със 113-годишна история. Първият модел, 1923 Rolls Royce Silver Ghost Springfield, с външно покритие в „New Haven Salamanca“в бели и тъмносини тонове и интериор от черна кожа (отпред) и сив плат (отзад).

Това е придружено от Rolls-Royce Phantom V от 1967 г., произведен от производителя на каросерии Джеймс Йънг, но с необичаен стил на задния страничен прозорец „Hooper“. Тялото е боядисано в среднощно синьо с интериор от кафява кожа.

Лукс и магия: насладете се на пътуване с магически килим

Rolls-Royce също така пресъздава известното „Училище за обучение в бяла ръкавица“, което напомня за професионалното обучение, което шофьорите са получили от компанията. Механичните умения бяха ключов елемент в това обучение, така че пространството ще включва автентични работни маси с ръкавици, бели дъски, табла с резултати, кутии с инструменти и ръководства.

Rolls-Royce ще бъде представен на прочутата писта Гудууд по време на събитието в красивия Rolls Royce Silver Dawn от 1954 г., построен от групата на производителите на каросерии Park Ward.

Един от малкото екземпляри, правени някога, този великолепен Drophead Coupé с две врати ще бъде част от антуража на директора на курса, давайки възможност на поканените гости да се докоснат до марката от легендарното „возене на вълшебния килим“, в пълния период на лукс, дори и само незначително нарушен от тиктакането на оригиналния механичен часовник!

Ексклузивен автопарк от автомобили Rolls-Royce също ще бъде изложен около Гудууд през уикенда на Възраждането на Гудууд, като VIP гостите ще бъдат поканени да бъдат транспортирани до лукса на историческия производствен завод и централата на компанията, в югоизточния ъгъл на имението Гудууд.

Популярна тема