MINI Challenge 2016: Vallelunga, Zanin печели състезание 1

Съдържание:

MINI Challenge 2016: Vallelunga, Zanin печели състезание 1
MINI Challenge 2016: Vallelunga, Zanin печели състезание 1
Anonim
MINI Challenge 2016

MINI Challenge 2016: Филипо Мария Занин печели състезание 1 на пистата Vallelunga, което се проведе на 11 септември

MINI Challenge 2016: Филипо Мария Занин печели състезание 1 на пистата Vallelunga, което се проведе на 11 септември. Пилотът на L’Automobile by Progetto E20 спринтира добре и заема място на преките си преследвачи. Зад него е Роберто Джентили с колата MINI Italia, за да стреля по-добре от Иван Трамонтози, в трудност от първите завои.

Пилотът на Priverno също е изпреварен от Фулвио Фери при завръщането си в серията след няколко сезона отсъствие.Никола Новаглио влиза по гарибалдийски в Иван Трамонтози. Грешката на пилота на MINI Milano от Elite Motorsport го принуди да се оттегли, докато Трамонтози се опита да продължи, но трябваше да вдигне белия флаг с непоправими щети на колата. Отворена битка зад Zanin и Gentili с Alessio Alcidi, Andrea Nember и Fulvio Ferri в битка за повече от половината състезание.

Алчиди с MINI John Cooper Works на MINI Roma By CAAL Racing трябва да „вдигне крака си“поради технически проблем, докато Нембер и Фери се възползват от него. Пилотът на Нани Нембер си връща позициите срещу Занин и Джентили, но в крайна сметка съотборникът на Джанлука Калкани печели победата с колата L’Automobile by Progetto E20 пред много добрия Роберто Джентили.

Повече от положителна възвръщаемост за Фулвио Фери, четвърти на финалната линия с колата на M. Car от AC Racing. Зад него Диего Меркурио и Лука Гори (F.lli Gori), които предшестваха нещастния Алесио Алчиди под карирания флаг.Сред MINI Cooper S, победа и първо място в класирането за Rachele Somaschini, автор на шедьовър изпреварване на Alberto Cioffi. Трето място в класа за Никола Францозо (The Automobile от Progetto E20).

МИНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО СЪСТЕЗАНИЕ 1

  • 1 - Филипо Мария Занин (Автомобилът от Progetto E20) в 28'10''595;
  • 2 - Роберто Джентили (MINI Италия) на 0,425;
  • 3 - Андреа Нембер (Нани Нембер) на 1870;
  • 4 - Фулвио Фери (M. Car от Ac Racing Technology) на 9363;
  • 5 - Диего Меркурио на 16.530.
MINI Challenge 2016 Образ
Образ

Популярна тема