BMW C Evolution: пристига новият електрически скутер

Съдържание:

BMW C Evolution: пристига новият електрически скутер
BMW C Evolution: пристига новият електрически скутер
Anonim
BMW C Evolution 2016г

BMW C Evolution: пристига новият електрически скутер с увеличен пакет батерии, способен да покрие 160 км автономност с едно зареждане

BMW C Evolution: пристига новият електрически скутер с увеличен пакет батерии, способен да покрие 160 км автономност с едно зареждане. Градската мобилност винаги е била нервен център за производителите на автомобили. Решението дойде от използването на скутери и макси-скутери, които помогнаха за намаляване на задръстванията в града. Но с избора на по-устойчиво бъдеще мобилността трябва да бъде и електрическа.

Постоянно нарастващият трафик, нарастващите разходи за енергия и все по-строгите разпоредби за емисиите на CO2 в градските центрове са предизвикателства, които електрическите превозни средства могат да преодолеят без големи проблеми.

Като част от стратегията за устойчивост, преследвана от BMW Group, BMW Motorrad се зае с въпроса за електрическата мобилност много рано през 2012 г. - подобно на отдела BMW i - като представи убедителен модел, електрическия скутер BMW C. Evolution

Ново BMW C Evolution: сега с по-дълъг пробег

Новият скутер BMW C evolution ще се предлага в две версии: Long Range и EU Spec. Тази последна версия ще бъде специфична за европейския пазар и ще позволява шофиране с лиценз A1.

Благодарение на новото поколение батерии с капацитет на клетките от 94 Ah, монтирани и на настоящото BMW i3, се разкрива значително увеличение на пробега на шофиране. Стандартното оборудване вече включва нов кабел за зареждане с малка част.

Към това са добавени нови опции, като поддръжка на смартфон, които създават допълнителни възможности за персонализиране на новото BMW C evolution.

По-конкретно, новото BMW C evolution Long Range осигурява непрекъсната мощност от 19 kW (26 к.с.), увеличение от 8 kW (11 к.с.) спрямо предишния модел; автономността нараства до около 160 километра. Максималната скорост е 129 км/ч (електронно ограничена).

Във версията, одобрена за шофиране с лиценз A1 (предлага се само в Европа), новият C evolution има мощност от 11 kW (15 HP), докато пробегът е около 100 километра. И тук максималната скорост е електронно ограничена, но достига 120 км/ч.

Образ BMW C Evolution 2016г Образ Образ
Образ

Популярна тема