BMW M2: ето го DINAN S1 M2

Съдържание:

BMW M2: ето го DINAN S1 M2
BMW M2: ето го DINAN S1 M2
Anonim
BMW M2 - DINAN S1 M2

BMW M2: ето го DINAN S1 M2 за неговите 388 HP и 558 Nm въртящ момент. Очевидно няма недостиг на аеродинамични устройства и за подчертаване на звука

BMW M2: ето го DINAN S1 M2 за неговите 388 HP и 558 Nm въртящ момент. Очевидно няма липса на аеродинамични устройства и за подчертаване на звука.

Новото BMW M2 беше подтикнато, стимулирано и впоследствие оставено на забрава през първите два месеца от пускането му на пазара. Въпреки това е преминал всички тестове с отлични отзиви и е маркиран като „прераждането“на марката BMW M.

Както клиентите, така и публикациите в пресата са съгласни, че това е перфектната кола. Dinan Motorsporto намира M2 за прекрасна кола… но все още не е перфектна. Тунерът се е насочил към това как да подобри това вече емблематично превозно средство и иска да представи на света първата версия на напълно ново и подобрено BMW M2; Dinan S1 M2.

В комплект с шеметен набор от промени за подобряване на производителността, звука и външния вид, BMW M2 от Dinan е празник за очите и преди всичко за усещането.

Ad hoc промени

Следните надстройки са използвани за подобряване на универсалната кола:

  • Dinan F87 M2 Free Flow Exhaust
  • Комплект за премахване на резонатор Dinan за BMW F87 M2
  • Dinan F87 M2 въглеродни влакна
  • Dinan F87 M2 DINANTRONICS Етап 1

Комбинацията от свободна изпускателна система без резонатор и нова всмукателна система от въглеродни влакна направиха BMW M2 от Dinan много по-свободен. Черешката на тортата е ad hoc картографиране благодарение на нов контролен блок "DINANTRONICS".

Гръбнакът на всяка настройка е сборът от няколко фактора, включително самия двигател, който ви позволява да оптимизирате компресора, сместа въздух-гориво и ламбда сред другите променливи. Тези специфични параметри ви позволяват да извлечете - безопасно - максималната възможна мощност от двигателя. При BMW M2 тази задача е особено трудна, тъй като двигателят BMW N55 е много близо до своите граници; поне с фабрични турбокомпресори. BMW не остави много място за възстановяване на мощността. Всъщност в стандартната си конфигурация BMW M2 е почти еквивалент на степен Dinan 3, приложена към BMW M235i (етап точно преди смяна на групата на турбокомпресора и свързаната обработка).

Добра работа …

Това не означава, че не могат да бъдат направени подобрения и доставката не може да бъде променена. Във формата на Етап 1 не бяха търсени големи увеличения на мощността, но все пак в някои случаи бяха регистрирани + 31 PS и + 421 Nm въртящ момент. Въпреки че може да не изглежда много от числата, двигателят има по-плавна и постоянна доставка. Суперзареждането е най-голямо около 3500 rpm и остава постоянно до ръба на "червената зона".

BMW M2 - DINAN S1 M2 Образ Образ Образ Образ

Популярна тема