ALEXA: BMW Connected разширява своите граници

Съдържание:

ALEXA: BMW Connected разширява своите граници
ALEXA: BMW Connected разширява своите граници
Anonim
ALEXA - BMW Connected
ALEXA - BMW Connected

ALEXA: е разширението на услугите BMW Connected за управление на всички телематични функции на автомобила, от комфорта на вашия хол

ALEXA: е разширението на услугите BMW Connected за управление на всички телематични функции на автомобила, от комфорта на вашия хол. Услугите за мобилност BMW Connected ще бъдат достъпни чрез умение Alexa на всички устройства, поддържащи Alexa. В момента тази услуга е достъпна в Обединеното кралство и Германия. BMW е първият производител на автомобили, който обяви интеграция с Alexa в Обединеното кралство и Германия, което ви позволява да контролирате функциите на автомобила с простата команда на вашия глас от комфорта на вашия хол. Следователно BMW Connected ще бъде интегриран в дигиталния живот на потребителите чрез друга нова точка за контакт заедно със смартфоните и смарт часовниците iPhone, Apple Watch и Android. Тази интегрирана услуга ще бъде достъпна в САЩ на устройства с поддръжка на Alexa до края на септември.

Alexa пренася BMW Connected във вашата всекидневна

Първата версия на BMW Connected, налична в САЩ от март 2016 г. и в Европа от август, се фокусира основно върху управлението на пътуванията и дистанционните услуги. В края на септември BMW Connected буквално ще се предлага у дома. Чрез интегрирането му с Alexa ще бъде възможно да се използват гласови команди за контрол на зареждането на батерията на автомобила и нивото на горивото, например, както и дистанционно заключване на автомобила. В допълнение, интеграцията на Alexa ще позволи на потребителите да знаят предварително следващото си планирано пътуване.

Думата за активиране „Alexa“, последвана от името за извикване „BMW“, ще позволи на потребителите да имат достъп до свързани функции, например „Alexa, попитай BMW кога трябва да тръгна за следващата си среща. Ранен прототип беше представен на BMW Vision Connected Concept, интегриран с Alexa, който беше показан на изложението за потребителска електроника (CES) през 2016 г. в Лас Вегас. Това ще стане реалност в края на септември, когато потребителите в САЩ ще имат достъп до услугите BMW Connected чрез тази популярна услуга.

Популярна тема