Dingolfing: l’ заводът се готви да посрещне новото BMW Серия 5

Съдържание:

Dingolfing: l’ заводът се готви да посрещне новото BMW Серия 5
Dingolfing: l’ заводът се готви да посрещне новото BMW Серия 5
Anonim
Завод Динголфинг - BMW Серия 5 G30
Завод Динголфинг - BMW Серия 5 G30

Dingolfing: заводът се готви да посрещне новото BMW Серия 5. Същото ще бъде флагманът на производството на BMW от висок клас

Dingolfing: заводът се готви да посрещне новото BMW Серия 5. Същото ще бъде флагманът на производството на BMW от висок клас. Седмото поколение на BMW Серия 5 също ще се произвежда в завода на BMW Group в Динголфинг, Долна Бавария. Производството на новото BMW Серия 5 Седан ще започне по-късно тази година, готово за пускане на пазара в началото на 2017 г. В подготовката за новия модел през последните месеци имаше обширно обновяване и изграждане на цялата технология в завода в Динголфинг. Бяха инвестирани няколкостотин милиона евро в различни размери, включително нова каросерийна работилница на запад от завода и свързано с това обновяване на машините за монтаж на двигатели в завода за сглобяване на превозни средства.

Не само Dingolfing, но и MAGNA Steyr

„Динголфинг ще остане нашия експертен център за производството на сериите от висок клас на BMW,” според Оливър Зипс, член на борда на директорите на BMW AG, отговарящ за производството. В допълнение към производството на всички модели BMW Серия 7 и BMW Серия 6, обектът ще продължи да произвежда всички варианти на новото BMW Серия 5 и също така ще служи като база за международната производствена мрежа на BMW Серия 5. За първи път, други бройки на новия седан BMW Серия 5 ще бъдат произведени от австрийската Magna Steyr AG & Co. KG в техния завод в Грац.

„Високото ниво на гъвкавост в рамките на нашата глобална производствена мрежа и надеждното сътрудничество с нашия партньор, Magna Steyr, ще ни позволят да отговорим бързо на силното търсене от клиенти, които с нетърпение очакват най-успешния седан в света"

добавя Zipse.

BMW Серия 5 е лидер на пазара в премиум сегмента от висок клас в продължение на много години, с повече от 347 000 продадени бройки през 2015 г.

Популярна тема