Най-добър нов дизайн 2016 за BMW M2 Coupe

Съдържание:

Най-добър нов дизайн 2016 за BMW M2 Coupe
Най-добър нов дизайн 2016 за BMW M2 Coupe
Anonim
Най-добър нов дизайн - BMW M2 Coupe F87
Най-добър нов дизайн - BMW M2 Coupe F87

Най-добър нов дизайн за 2016 г. за BMW M2 Coupe, който печели проучването на читателите на "Autonis" за най-добър проект на 2016 г

Най-добър нов дизайн 2016 за BMW M2 Coupe, който печели проучването на читателите на Autonis за най-добър проект на 2016 г. С мощния 3,0-литров редови шестцилиндров двигател, способен да достави 272 kW / 370 к.с. (разход на гориво, комбиниран: 8,5 л / 100 км [33,2 мили на галон имп], CO2 емисии, комбиниран: 199 г / км), пъргавината, предоставена от задвижването на задните колела и алуминиевото окачване, разработено от BMW M Sport, BMW M2 Coupe „представлява пример за спортни способности от висок клас и динамично съвършенство.

Вдъхновен от моделите от историята на BMW в автомобилните състезания, BMW M2 Coupe също дава визуално изявление за своя забележителен потенциал за представяне. Особено впечатляващи тук са неговият нисък преден спойлер с големи въздухозаборници, мускулести хълбоци с характерните М "хриле", 19-инчови М алуминиеви джанти с раздвоени спици и ниска, но широка задна броня с ауспух. Специфичен за BMW M единичен ауспух.

За “Autonis” това е най-добрият проект за 2016 г

И сега анкетата на "Autonis" сред читателите на "A uto Motor und Sport" предостави още едно доказателство за това как този завладяващ проект е пленил въображението на публиката. BMW M2 Coupe получи титлата "Най-добър нов дизайн 2016" в компактната категория, което представлява 34,3 процента от подадените гласове.

18 229 читатели участваха в анкетата на "Автонис", която тази година се проведе за шестнадесети път. На читателите бяха представени 115 автомобила, представени през последните 12 месеца. Моделите бяха разделени в 10 категории и можеше да се гласува от 9 юни до 24 юли. Всеки читател можеше да даде четири гласа във всяка категория: два за модели, считани за особено успешни проекти и два за тези, които най-малко харесват. Победителите бяха изчислени от разликата между резултатите.

Цифрите за разход на гориво въз основа на тестовия цикъл на ЕС може да варират в зависимост от определения размер на гумата.

Популярна тема