Alpina BMW B5: l’ върховното оръжие е почти готово

Съдържание:

Alpina BMW B5: l’ върховното оръжие е почти готово
Alpina BMW B5: l’ върховното оръжие е почти готово
Anonim
Alpina BMW B5 BiTurbo

Alpina BMW B5: окончателното оръжие на ателието Buchloe е почти готово за своя дебют. Както при новото BMW Серия 5 G30, Alpina B5 също ще пристигне скоро

Alpina BMW B5: окончателното оръжие на ателието Buchloe е почти готово за своя дебют. Както при новото BMW Серия 5 G30, Alpina B5 също ще пристигне скоро.

Новото Alpina BMW B5 е базирано на изцяло новото BMW Серия 5 G30, което ще бъде представено на автомобилното изложение в Детройт през есента. Високопроизводителният вариант на Alpina ще се задвижва от V8 4.4 Bi-Turbo с 560 к.с. и над 700 Nm въртящ момент.

"Гъвкаво" семейство

Новото семейство G3x е изградено върху новата модулна платформа '35up', сега CLAR, която ще бъде намерена в следващите модели 3, 5, 6, с BMW Серия 7 G11 като предварителен преглед. Платформата съчетава високоякостна стомана, алуминий и въглеродни влакна, което е в състояние да намали масата на текущата серия 5 с 80 кг. CLAR, свиване на CLuster ARchitecture, описва гъвкавостта, осигурена от по-малко, но от по-гъвкави подмодули (клъстери), които са широко регулируеми по съдържание, размер и адаптивност.

Консервативен дизайн, BMW Серия 5 G30 е еволюция на 5er F10, но с модерни акценти, които ясно ще разграничат двата модела. Въпреки че се очакваше "малка серия 7", новият среден седан ще има своя собствена идентичност и характер.

Това, което Серия 5 ще наследи от Серия 7, ще бъде технологията, от новата информационно-развлекателна система iDrive, управлявана с жестове, до лазерно задвижвани фарове.Автономното шофиране ще бъде важен компонент на новото BMW Серия 5 G30, така че очаквайте още по-модерна система от тази в Серия 7.

Най-новото поколение на премиум седана от среден клас ще бъде представено в интернет през следващите седмици, последвано от първите тестове за пресата през есента и пускането на пазара в началото на 2017 г.

Дебютът на Alpina BMW B5 ще се състои около година след официалния такъв на BMW Серия 5 G30. Просто трябва да изчакаме, за да се насладим на това ново откритие на тевтонския тунер.

Alpina BMW B5 BiTurbo

Популярна тема