MINI на автомобилното изложение & в Париж 2016 г

Съдържание:

MINI на автомобилното изложение & в Париж 2016 г
MINI на автомобилното изложение & в Париж 2016 г
Anonim
MINI Clubman John Cooper Works

MINI на автомобилното изложение в Париж 2016. Всички новини за британската марка, включително новото MINI Clubman JCW

MINI на автомобилното изложение в Париж 2016. Всички новости от британската марка, включително новото MINI Clubman JCW.

Моделната гама на John Cooper Works вече е завършена от нов спортист от висока класа, който ще развълнува нови целеви групи с отличителното си усещане за състезание. Новото MINI John Cooper Works Clubman празнува световната си премиера на 2016 Mondial de l'Automobile в Париж.

Най-малкото дете е в същото време и най-екстремният спортист в гамата на MINI: всъщност той съчетава своя ангажиращ темперамент с рекорди в дисциплините на обитаемост, гъвкавост и използване на по-дълги маршрути. След успешния дебют на новото MINI John Cooper Works в класическата линия с 3 врати и новото MINI John Cooper Works Convertible, което осигурява оживено забавление при шофиране на открито, новото MINI John Cooper Works Clubman е черешката на тортата.

Най-мощният 4-цилиндров двигател, монтиран някога в MINI

Благодарение на най-мощния двигател досега в модел MINI, задвижването на всички колела ALL4 като стандарт, технологията на окачването, конфигурирана да предлага максимални характеристики на производителност и изключителния дизайн и оборудване, MINI John Cooper Works Clubman ясно се отличава от останалите варианти на модела на MINI Clubman.

Четири странични врати и характерната разделена врата отзад, пет "истински" седалки и обем на багажника, който може да се увеличи от 360 до 1 250 литра, което се балансира от голям въртящ момент, който благодарение на ALL4 всички -задвижване на колелата се разпределя във всяка ситуация на шофиране между предните и задните колела според моментните нужди.

2-литровият четирицилиндров двигател, оборудван с технологията MINI TwinPower Turbo и подложен на серия от модификации, осигурява максимална мощност от 170 kW / 231 к.с. и максимален въртящ момент от 350 нютон метра, което позволява на новия MINI John Cooper Works Clubman за спринт от 0 до 100 км/ч за 6,3 секунди както в комбинация със стандартната шестстепенна механична скоростна кутия, така и с опционалната осемстепенна спортна скоростна кутия Steptronic.

MINI Clubman John Cooper Works Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема