MINI: подписано партньорство със Slowear

Съдържание:

MINI: подписано партньорство със Slowear
MINI: подписано партньорство със Slowear
Anonim
MINI Slowear

MINI: подписано партньорство със Slowear за създаването на туристическото яке "Montedoro x MINI" и ръководството "Пътуване с MINI &Slowear"

MINI: подписано партньорство със Slowear за създаването на туристическото яке "Montedoro x MINI" и ръководството "Пътуване с MINI &Slowear".

Резултат от творческо разбиране, произтичащо от общата страст за качество и иновации и способността да се създават вечни култови предмети, които надхвърлят модата и тенденциите на момента.

Страстното търсене на качествени материали и преоткриването на стойността на детайлите се оформят в емблематичния дизайн на MINI и във вечнозелените модели на марките Slowear, създавайки истинска класика на градския стил.

MINI и Slowear, по случай пускането на пазара на новото MINI Clubman задвижване на всички колела ALL4, комбинират своите умения с оглед на непрекъснато експериментиране и иновации и предлагатяке за пътуване "Montedoro x MINI"иРъководство „Пътуване с MINI &Slowear", два аксесоара, които придружават съвременния джентълмен както в ежедневието, така и по време на пътуване, позволявайки му да носи универсален и за да изживеете безпрецедентни изживявания на борда на новото MINI Clubman ALL4.

Яке за пътуване "Montedoro x MINI"

Динамизъм, иновация и традиция, които се обединяват, за да създадат многостранни решения, подходящи за всяка ситуация: партньорството между MINI и Slowear се ражда от това обединение на намеренията при създаването на техните продукти.

Якето за пътуване “Montedoro x MINI” се отличава със своята елегантност, модерност и традиция. Универсална дреха, предназначена за съвременния джентълмен, подходяща за ежедневна работа, както и в свободното време за дълги пътувания на борда на новия MINI Clubman ALL4.

Якето “Montedoro x MINI” е вдъхновено от шивашкото изкуство водоотблъскващо кашмирено и вълнено облекло със спортни детайли като маншон Norfolk на раменете.

Ръководство „Пътуване с MINI & Slowear“

Създаден, за да даде различен поглед към най-красивите маршрути и интересни места в Италия, ръководството „Пътуване с MINI & Slowear“предлага полезни и персонализирани съвети, които ще придружат дори най-взискателните господа на едно уникално пътешествие.

Според мотото Festina Lente („Бързайте бавно“на латински), ръководството има за цел да предложи селекция от бавни алтернативи, на които да се насладите през свободното си време: единствената конкретна противоотрова срещу забързания живот, който често ни заобикаля.

Ръководството групира 32 области, от север на юг, избрани от MINI и Slowear заради тяхната автентичност и които обединяват различни предложения, включително ресторанти, хотели и неочаквани места, посочени като нова отправна точка както по време на пътуване, както в ежедневието.

Популярна тема