Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars

Съдържание:

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars
Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars
Anonim
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е най-новото лансиране на линията BMW Motorrad за подобряване на безопасността на мотоциклети

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е най-новото лансиране на линията BMW Motorrad за подобряване на безопасността на мотоциклетите.

Технологията, възприета от текущата система за въздушна възглавница Jacket Street Air Dry на Alpinestars Tech-Air® - система, която не изисква сензори, инсталирани на велосипеда. Системата на въздушните възглавници на Alpinestars използва усъвършенстван алгоритъм, който открива непосредствена опасност с най-голяма прецизност и надува въздушната възглавница в горната част на гърдите, за да осигури високоефективна система за защита при удар.

BMW Motorrad Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е направено от плат и е проектирано между връзката между якето Alpinestars и мотоциклета.

Възможност за моментално надуване, което гарантира защита на горната част на тялото отпред до гърба; по този начин се покриват зоните, които са най-изложени в случай на злополука, като бъбреците, гърдите и раменете. Освен това е напълно автономен, включващ сензори близо до тялото на водача или пътника, така че въздушната възглавница да се активира без необходимост от безжичен сигнал, изпратен от мотоциклета.

Това яке е първият продукт за безопасност, пуснат на пазара по силата на ексклузивно споразумение между BMW Motorrad и Alpinestars и се предлага както за жени, така и за мъже в различни варианти от октомври 2016 г.

Спецификации

  • Пълно надуване на въздушната възглавница за 25 милисекунди за защита при ситуации на спиране и загуба на контрол, когато сте в движение, но също и в ситуации на застой - например удар отзад, докато чакате на светофара.
  • Функцията е независима от необходимостта от инсталиране на сензори на мотоциклета и произтичащата от това необходимост от свързване на конкретен контакт от мотоциклета към системата на въздушната възглавница.
  • Готов за употреба веднага и не се губи време за създаване на електронно свързване между водача и/или пътника и мотоциклета. Водачът може лесно да превключва между велосипеди, без да се налага да преконфигурира или реинициализира системата.
  • Поставянето на сензорите близо до тялото означава, че системата на въздушните възглавници може да се използва на пътя или за излети извън пътя.
  • Няма нужда да деактивирате системата, ако напуснете пътя за офроуд маршрути или спрете, за да промените настройките. Модифицирането на повърхностите, докато желанието за приключение се налага, не представлява - следователно - никакви проблеми.
  • Системата е защитена от издръжлив, водоустойчив корпус, който, когато се носи под съвместимо външно яке, гарантира, че системата на въздушните възглавници е напълно устойчива на атмосферни влияния.
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars

Популярна тема