Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars

Съдържание:

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars
Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars
Anonim
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е най-новото лансиране на линията BMW Motorrad за подобряване на безопасността на мотоциклети

Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е най-новото лансиране на линията BMW Motorrad за подобряване на безопасността на мотоциклетите.

Технологията, възприета от текущата система за въздушна възглавница Jacket Street Air Dry на Alpinestars Tech-Air® - система, която не изисква сензори, инсталирани на велосипеда. Системата на въздушните възглавници на Alpinestars използва усъвършенстван алгоритъм, който открива непосредствена опасност с най-голяма прецизност и надува въздушната възглавница в горната част на гърдите, за да осигури високоефективна система за защита при удар.

BMW Motorrad Airbag Jacket Street Air Dry от Alpinestars е направено от плат и е проектирано между връзката между якето Alpinestars и мотоциклета.

Възможност за моментално надуване, което гарантира защита на горната част на тялото отпред до гърба; по този начин се покриват зоните, които са най-изложени в случай на злополука, като бъбреците, гърдите и раменете. Освен това е напълно автономен, включващ сензори близо до тялото на водача или пътника, така че въздушната възглавница да се активира без необходимост от безжичен сигнал, изпратен от мотоциклета.

Това яке е първият продукт за безопасност, пуснат на пазара по силата на ексклузивно споразумение между BMW Motorrad и Alpinestars и се предлага както за жени, така и за мъже в различни варианти от октомври 2016 г.

Спецификации

  • Пълно надуване на въздушната възглавница за 25 милисекунди за защита при ситуации на спиране и загуба на контрол, когато сте в движение, но също и в ситуации на застой - например удар отзад, докато чакате на светофара.
  • Функцията е независима от необходимостта от инсталиране на сензори на мотоциклета и произтичащата от това необходимост от свързване на конкретен контакт от мотоциклета към системата на въздушната възглавница.
  • Готов за употреба веднага и не се губи време за създаване на електронно свързване между водача и/или пътника и мотоциклета. Водачът може лесно да превключва между велосипеди, без да се налага да преконфигурира или реинициализира системата.
  • Поставянето на сензорите близо до тялото означава, че системата на въздушните възглавници може да се използва на пътя или за излети извън пътя.
  • Няма нужда да деактивирате системата, ако напуснете пътя за офроуд маршрути или спрете, за да промените настройките. Модифицирането на повърхностите, докато желанието за приключение се налага, не представлява - следователно - никакви проблеми.
  • Системата е защитена от издръжлив, водоустойчив корпус, който, когато се носи под съвместимо външно яке, гарантира, че системата на въздушните възглавници е напълно устойчива на атмосферни влияния.
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars
Street Air Dry Airbag яке от Alpinestars

Препоръчано: