BMW Connected на Световното първенство в ’ Автомобил в Париж

Съдържание:

BMW Connected на Световното първенство в ’ Автомобил в Париж
BMW Connected на Световното първенство в ’ Автомобил в Париж
Anonim
BMW Connected Mondial de l'Automobile de Paris 2016

BMW Connected на автомобилното изложение в Париж. Налични нови устройства с Android и услуги, налични на новите пазари до края на годината

BMW Connected на автомобилното изложение в Париж. Налични нови устройства с Android и услуги, налични на нови пазари до края на годината. BMW Connected включва множество функции, предназначени да помогнат на потребителите при ежедневните им нужди от мобилност. Използвайки своята гъвкава платформа - Open Mobility Cloud - като основа, той се свързва с устройства като смартфони и смарт часовници с автомобилите на потребителите, като по този начин включва автомобила в техния цифров живот.И благодарение на способността му да създава интелигентен BMW ID код, базиран на моделите на движение на потребителя във времето, потребителите на BMW Connected могат да получат персонализирано изживяване във всички налични точки. На 2016 Mondial de l'Automobile в Париж BMW Connected вече е готов да покаже нови услуги, допълнителни устройства и наличност в повече страни.

Нова актуализация допълнително подобрява удобството и свързаността

Когато BMW Connected стартира - през март в САЩ и през август в Европа - той първоначално беше достъпен за потребителите на iPhone на Apple. От октомври ще се поддържат и смартфони, базирани на Android. Актуализацията на BMW Connected също ще засегне новия Apple Watch Series 2. Клиентите ще могат да извикват определена информация, като време за пътуване въз основа на текущия трафик, както и карта, показваща предстоящата навигационна дестинация, и да използват тази информация, без да се налага да избират нагоре своя смартфон.В допълнение, интегрирането в системата ALEXA ще позволи на потребителите в Германия и Обединеното кралство да контролират функциите на автомобила от дома. Например, вратите на автомобила могат да се заключват/отключват дистанционно и може да се проверява състоянието на зареждане на батерията.

Добавена към това е услугата за интелигентно търсене на паркинг, по време на последните километри от пътуването интерфейсът съобщава на потребителя къде има място за паркиране най-близо до зададената дестинация. Същото важи и за търсене на зарядни станции за модели BMW i или автомобили BMW iPerformance с хибридни системи за задвижване.

Новият визуален дизайн на BMW Connected увеличава лекотата на използване с актуализирани графики, които изострят фокуса на желаната информация. За да се увеличи времето за работа на използваните устройства, BMW Connected сега предлага и допълнителен режим, който запазва живота на батерията.

BMW Connected Mondial de l'Automobile de Paris 2016

Популярна тема