Rolls Royce Motor Cars отваря първото СТУДИО в Азия

Съдържание:

Rolls Royce Motor Cars отваря първото СТУДИО в Азия
Rolls Royce Motor Cars отваря първото СТУДИО в Азия
Anonim
Rolls Royce Motor Cars STUDIO
Rolls Royce Motor Cars STUDIO

Rolls Royce Motor Cars, първото Rolls-Royce Motor Cars STUDIO отваря врати в Южна Корея. Второто в света след Ателието в Гудууд, Англия

Rolls Royce Motor Cars, първото Rolls-Royce Motor Cars STUDIO отваря врати в Южна Корея. Второто в света след Ателието в Гудууд, Англия.

Торстен Мюлер-Отвьос, главен изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars, днес тържествено откри новото студио Rolls-Royce Motor Cars в Южна Корея. Студиото Rolls Royce Motor Cars, което ще отвори врати на 1 ноември, е първото от по рода си в Азия и единственото съоръжение на Rolls-Royce в света, което предлага тестови шофиране на закрито. Като център за изживяване на една марка, който ще предложи на гостите преглед на света на Rolls в спокойна атмосфера и с всички атрибути на калъфа.

Разположен близо до международното летище Инчеон, пространството от 200 квадратни метра е разделено на две интимни части. Посетителите са посрещнати от първата „Автомобилна галерия“, която показва най-новите модели на Rolls-Royce в ротация. В съседното „Ателие“посетителите могат да изследват света на Rolls-Royce Bespoke с уговорка.

„Ателието приветства гостите в луксозна обстановка, напомняща за Гудууд, внасяйки привкуса на Rolls-Royce в Южна Корея. Всичко това позволява на посетителите да оценят от първа ръка дълбочината на луксозните детайли, които работят върху Rolls -Royce и богатството от предлагани възможни персонализации по поръчка, с широка гама от примери за дърво, кожа, багрила за техния автомобил. Те също така ще могат да поръчат Rolls Royce Bespoke, ако желаят.

Възможност за тест драйв

Гостите също ще имат възможността да карат различни модели на Rolls-Royce в 2,6-километровата верига и околните пътища, затворени за движение. Инструктори, обучени от Rolls-Royce Driving Academy в Goodwood, ще предложат индивидуални изживявания за най-добрия начин за шофиране или за возене в Rolls-Royce, вдъхвайки живот на легендарния Magic Carpet Ride. Всичко това, за да помогне на проницателните хора да разберат феноменалните и луксозни възможности, които може да предложи автомобил като Rolls-Royce.

Препоръчано: