Център за обучение на BMW Group става на десет

Съдържание:

Център за обучение на BMW Group става на десет
Център за обучение на BMW Group става на десет
Anonim
Център за обучение на BMW Group
Център за обучение на BMW Group

BMW Group Training Center център за върхови постижения в мрежовото обучение на BMW Group Italia, празнува своята 10-та годишнина

BMW Group Training Center център за върхови постижения в мрежовото обучение на BMW Group Italia, празнува своята 10-та годишнина.

На 8 май 2006 г. Центърът за обучение на BMW Group беше тържествено открит в Сан Донато Миланезе, на улица Фелини на ъгъла на улица Заватини, на няколкостотин метра по права линия от централата на BMW Group Италия на улица Дел ' Европейски съюз.

Тази година BMW Group Training Center, център за обучение на служители от търговската и сервизната мрежа на BMW Group Italia, навършва десет години и важният рожден ден не можеше да бъде отбелязан в по-благоприятно време: да съвпадне с стогодишнината на Групата и 50-те години присъствие на марката у нас

Подчертано Аксел Фолкер Юхре, главен изпълнителен директор на BMW Italia S.p. A.:

„Центърът за обучение на BMW Group е център за върхови постижения, който ни придружава и ни подготвя за бъдещето. По случай неговата десета годишнина, стогодишнината на Групата и 50-ата годишнина на BMW в Италия, не можем да не мислим за състоянието на техниката на утрешната мобилност и призванието на BMW Group за иновации. Автомобилите на групата са готови за бъдещето. В Центъра за обучение на BMW Group в Сан Донато ние инвестираме сериозно в обучение, така че нашите служители и нашата мрежа от дилъри също да са готови за предизвикателствата, които утрешната мобилност ни предлага.

Иновацията на утрешния ден, днес

Центърът за обучение на BMW Group представлява стратегически център за непрекъснато обучение на търговския и сервизния персонал на мрежата, място за придобиване на инструментите, необходими за задоволяване на крайния клиент според ценностите на групата за съвършенство и иновация.

Впечатляващ ангажимент, необходим, за да се осигури на клиентите на марките BMW Group ексклузивно отношение както от гледна точка на учтивостта, така и от подготовката на персонала, който работи в крак с технологичния авангард, представен от продуктите принадлежащи на марките BMW и MINI.

"Храмът" на обучението на BMW Group в Италия обхваща площ от над 3500 квадратни метра и през него преминават средно над 6500 студенти годишно, сред сътрудниците на италианската мрежа за продажби и сервиз на марки BMW и MINI

През последните 10 години повече от 66 500 души са взели участие в 4 200 обучения за общо около 150 000 човекодни.

Център за обучение на BMW Group
Център за обучение на BMW Group

Препоръчано: