BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно

Съдържание:

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно
BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно
Anonim
BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно! BMW Motorrad представя своя нов флагман на две колела: необикновено изживяване

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно! BMW Motorrad представя своя нов флагман на две колела: необикновено изживяване. Благодарение и на новия 6-цилиндров редови двигател, монтиран напречно, който осигурява безценна гъвкавост при шофиране. С впечатляващите 160 к.с. и въртящ момент от 175 Nm, това ново BMW K 1600 GT допълва луксозно предложение за комфорт, с почти перфектна защита срещу вятър и атмосферни влияния; към това се добавя несравнимо ниво на динамика на шофиране в сегмента, към който принадлежи.С новия K 1600 GT, BMW Motorrad отново усъвършенства своето предложение, представяйки туристически мотоциклет с шестцилиндров двигател с непроменени данни за производителност, най-изтънчения, динамичен и удобен дизайн, конфигуриран за висока производителност при спазване на емисиите Euro 4 стандарти.

Електронно контролирано динамично ESA окачване с автоматично адаптиране на амортисьорите

Предишният модел вече беше поставил нови еталони в сегмента на туристическите мотоциклети по отношение на стабилност и динамика на шофиране и управление: сега новото BMW K 1600 GT бележи по-нататъшен напредък. Благодарение на електронно контролираното окачване Dynamic ESA и режимите "Road" и "Dynamic", беше възможно значително да се повиши активното шофиране и комфорт в сравнение с предишния модел.

В стандартната настройка, "Път", регулирането на окачването е напълно автоматизирано в целия диапазон на регулиране, като по този начин предлага максимален комфорт и най-добро сцепление на почти всяка пътна настилка.Винаги чрез натискане на бутон, удобно от кормилото и по време на шофиране, водачът може да избере настройката "Динамика" и по този начин като цяло по-твърда настройка на окачването.

Електроподпомагано превключване: превключване на предавките без съединител

Електрически подпомаганата скоростна кутия Pro, предлагана като опция, ви позволява да превключвате на по-висока или по-ниска предавка, без да се налага да активирате съединителя, като по този начин предлага на водача не само по-голям комфорт, но и по-високо ниво на динамика. Повечето от промените могат да бъдат извършени с електро-подпомагана скоростна кутия Pro.В новия K 1600 GT системата за заден ход ви позволява да маневрирате с мотоциклета с по-голям комфорт; системата се активира чрез просто натискане на бутон на левия волан. Напредването се извършва от самия водач чрез натискане на бутона на стартера.

Спешно повикване: нова граница на безопасност за тези в седлото

В новия K 1600 GT опционалната система eCall „Интелигентно спешно повикване“осигурява бърза помощ при спешни или опасни ситуации.Чрез активиране на системата ръчно или автоматично, интелигентното аварийно повикване предава в случай на авария или злополука данните, свързани с позицията и по този начин координатите на мястото на инцидента на мотоциклета, и активира спасителните мерки чрез квалифицирано повикване Център BMW.

Резюме

  • Шестцилиндров редови двигател, с нови катализатори и актуализирани данни според стандарта Euro 4, с непроменена мощност от 118 kW (160 к.с.) при 7750 об/мин и максимален въртящ момент от 175 Nm при 6500 g / min.
  • Стандарт: Динамично ESA електронно контролирано окачване с автоматично адаптиране на амортисьорите.
  • Система за заден ход за по-лесна маневреност, предлага се като опция.
  • Електро-асистирано превключване Pro за превключване на по-висока и по-ниска предавки без съединител, предлага се като опция.
  • Интелигентно спешно повикване за бърза помощ при инциденти и извънредни ситуации, което може да се поръча като опция
  • Инструменти с преработени циферблати, скоростомер с надпис K 1600 GT.
  • Оптимизирана защита срещу вятър и атмосферни влияния благодарение на по-големите дефлектори и новоразработените странични компоненти на корпуса.
  • Още по-динамичен дизайн.
  • Три нови цветови варианта: marsrot metallic, blackstorm metallic и lupine blue metallic / blackstorm metallic.
  • Каталожна цена от 23 200 евро
BMW K 1600 GT Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема