BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно

Съдържание:

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно
BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно
Anonim
BMW K 1600 GT
BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно! BMW Motorrad представя своя нов флагман на две колела: необикновено изживяване

BMW K 1600 GT: пътуването в лукс е възможно! BMW Motorrad представя своя нов флагман на две колела: необикновено изживяване. Благодарение и на новия 6-цилиндров редови двигател, монтиран напречно, който осигурява безценна гъвкавост при шофиране. С впечатляващите 160 к.с. и въртящ момент от 175 Nm, това ново BMW K 1600 GT допълва луксозно предложение за комфорт, с почти перфектна защита срещу вятър и атмосферни влияния; към това се добавя несравнимо ниво на динамика на шофиране в сегмента, към който принадлежи. С новия K 1600 GT, BMW Motorrad отново усъвършенства своето предложение, представяйки туристически мотоциклет с шестцилиндров двигател с непроменени данни за производителност, най-изтънчения, динамичен и удобен дизайн, конфигуриран за висока производителност при спазване на емисиите Euro 4 стандарти.

Електронно контролирано динамично ESA окачване с автоматично адаптиране на амортисьорите

Предишният модел вече беше поставил нови еталони в сегмента на туристическите мотоциклети по отношение на стабилност и динамика на шофиране и управление: сега новото BMW K 1600 GT бележи по-нататъшен напредък. Благодарение на електронно контролираното окачване Dynamic ESA и режимите "Road" и "Dynamic", беше възможно значително да се повиши активното шофиране и комфорт в сравнение с предишния модел.

В стандартната настройка, "Път", регулирането на окачването е напълно автоматизирано в целия диапазон на регулиране, като по този начин предлага максимален комфорт и най-добро сцепление на почти всяка пътна настилка. Винаги чрез натискане на бутон, удобно от кормилото и по време на шофиране, водачът може да избере настройката "Динамика" и по този начин като цяло по-твърда настройка на окачването.

Електроподпомагано превключване: превключване на предавките без съединител

Електрически подпомаганата скоростна кутия Pro, предлагана като опция, ви позволява да превключвате на по-висока или по-ниска предавка, без да се налага да активирате съединителя, като по този начин предлага на водача не само по-голям комфорт, но и по-високо ниво на динамика. Повечето от промените могат да бъдат извършени с електро-подпомагана скоростна кутия Pro. В новия K 1600 GT системата за заден ход ви позволява да маневрирате с мотоциклета с по-голям комфорт; системата се активира чрез просто натискане на бутон на левия волан. Напредването се извършва от самия водач чрез натискане на бутона на стартера.

Спешно повикване: нова граница на безопасност за тези в седлото

В новия K 1600 GT опционалната система eCall „Интелигентно спешно повикване“осигурява бърза помощ при спешни или опасни ситуации. Чрез активиране на системата ръчно или автоматично, интелигентното аварийно повикване предава в случай на авария или злополука данните, свързани с позицията и по този начин координатите на мястото на инцидента на мотоциклета, и активира спасителните мерки чрез квалифицирано повикване Център BMW.

Резюме

  • Шестцилиндров редови двигател, с нови катализатори и актуализирани данни според стандарта Euro 4, с непроменена мощност от 118 kW (160 к.с.) при 7750 об/мин и максимален въртящ момент от 175 Nm при 6500 g / min.
  • Стандарт: Динамично ESA електронно контролирано окачване с автоматично адаптиране на амортисьорите.
  • Система за заден ход за по-лесна маневреност, предлага се като опция.
  • Електро-асистирано превключване Pro за превключване на по-висока и по-ниска предавки без съединител, предлага се като опция.
  • Интелигентно спешно повикване за бърза помощ при инциденти и извънредни ситуации, което може да се поръча като опция
  • Инструменти с преработени циферблати, скоростомер с надпис K 1600 GT.
  • Оптимизирана защита срещу вятър и атмосферни влияния благодарение на по-големите дефлектори и новоразработените странични компоненти на корпуса.
  • Още по-динамичен дизайн.
  • Три нови цветови варианта: marsrot metallic, blackstorm metallic и lupine blue metallic / blackstorm metallic.
  • Каталожна цена от 23 200 евро
BMW K 1600 GT
BMW K 1600 GT
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: