Mcchip-DKR Етап 3: 456 к.с. и 690 Nm за BMW M2

Съдържание:

Mcchip-DKR Етап 3: 456 к.с. и 690 Nm за BMW M2
Mcchip-DKR Етап 3: 456 к.с. и 690 Nm за BMW M2
Anonim
Mcchip-DKR BMW M2

Mcchip-DKR Етап 3: 456 к.с. и 690 Nm за BMW M2. Ново картографиране, нов междинен охладител, нови катализатори и преди всичко два нови турбокомпресора

Mcchip-DKR Етап 3: 456 к.с. и 690 Nm за BMW M2. Ново картографиране, нов междинен охладител, нови катализатори и преди всичко два нови турбокомпресора.

BMW M2 е възхваляван по целия свят от първата си поява. Много хора харесват как BMW успя да се върне към основите и да създаде кола, която в момента изглежда "безсмислена".Малко купе с конфигурация само на задните колела и много мощност. Всичко това може да накара кръвта да кипи и да даде онзи прилив на адреналин, който феновете искат. 6-цилиндров двигател, макар и с компресор, вече е запазена марка на BMW. Но какво ще стане, ако искате повече?

Твърде лесно е да се каже: Вземете BMW M4. Който иска BMW M2, не иска M4 и обратното. Под капака на това BMW M2 се крие силно преработена версия на чудовищния 3,0-литров туин-турбо 6-цилиндров N55 на BMW. Създаден е така, че да може да осигури точното количество мощност и въртящ момент на двигателя, които могат да накарат адреналина да потече. За да бъдем по-точни: 370 к.с. и до 500 Nm (369 lb-ft) въртящ момент с overboost. И това е идеалното ниво на мощност, необходимо за автомобил с такъв размер.

Можете да бъдете по-смели

Едно от нещата, които чухме да се повтарят, когато гледахме различни ревюта по света, беше фактът, че BMW M2 има перфектната комбинация от мощност и тегло.За разлика от много други "състезателни" автомобили днес, той няма твърде много мощност, изпращана към задната ос и в резултат на това не е ужасяващ за шофиране. Така че образът на чинар, който стои срещу вас, не е този от най-лошите ви кошмари. За някои обаче това не е възпиращо средство.

За тези, които искат да изгорят гумите по-бързо от пълното гориво, момчетата от McChip-DKR може да имат решение.

Техният комплект Stage 3 за BMW M2 току-що беше пуснат и може да увеличи конските сили на вашия автомобил до 451 к.с. и 600 Nm (442 lb-ft) въртящ момент. Това е възможно благодарение на повторно картографиране на ECU, нови турбокомпресори и нова 200-клетъчна спортна котка.

Въпреки това, ако просто искате малко повече, можете да получите и нов междинен охладител, който повишава общата мощност с 456 к.с. и 690 Nm (509 lb-ft) въртящ момент. Цената за настройка на Етап 3 (без междинния охладител) е € 8 090.

Mcchip-DKR BMW M2 Образ
Образ

Популярна тема