BMW Italia на трето място в раздел “ Автомобили и части”

Съдържание:

BMW Italia на трето място в раздел “ Автомобили и части”
BMW Italia на трето място в раздел “ Автомобили и части”
Anonim
BMW Italia Universum 2016

BMW Italia на трето място в раздела „Автомобили и части“на класацията на Universum за 2016 г., която идентифицира компаниите, представляващи най-голям интерес за италианските студенти

BMW Italia се нарежда на трето място в раздела „Автомобили и части“на класацията на Universum за 2016 г., която идентифицира компаниите, представляващи най-голям интерес за италианските студенти.

BMW Italia е на подиума в изследването на Universum, което идентифицира най-привлекателните компании за италианските студенти.За втора поредна година италианският клон на базираната в Монако компания е сред Топ 3 в сектора „Автомобили и части“заедно с Ferrari и Lamborghini както в класацията, отнасяща се до „бизнес студенти“, така и в тази, посветена на „инженерни науки“. студенти”. Изследването, проведено между ноември 2015 г. и април 2016 г., включва 39 образователни институции в цялата страна и чрез онлайн въпросник са интервюирани 36 497 студенти и 6 011 професионалисти.

„Този ​​резултат, с който се гордеем, свидетелства не само за отличната репутация, която нашата компания има в Италия, но и за голямото привличане, което BMW Group упражнява върху младите таланти.“

заяви Марко Бергоси, HR директор BMW Италия.

Новините и потенциала на компанията през следващите 100 години

„През последните години, по-специално, ние съсредоточихме нашата стратегия да увеличим потенциала и да проектираме компанията през следващите 100 години също от гледна точка на човешките ресурси с иновативни инициативи.Въведохме нови концепции за работни пространства в компанията и работихме по програми „Разнообразие и включване“, фокусирани върху женското лидерство и работим върху управлението и включването на различни поколения в компанията. Като още едно доказателство за нашето внимание към младите хора в компанията, от тази година се присъединихме и към програмата „Един млад свят“, посветена на служители под 30 години. Ние периодично организираме срещи, запазени за нашето ръководство, с организации и институции и препоръки от други компании, за да обсъдим пазарните тенденции и да получим идеи и идеи, които да приложим в нашия бизнес."

Марко Бергоси, HR директор BMW Италия.

Популярна тема