ROLLS ROYCE VISION NEXT 100: дебют в САЩ

Съдържание:

ROLLS ROYCE VISION NEXT 100: дебют в САЩ
ROLLS ROYCE VISION NEXT 100: дебют в САЩ
Anonim
Rolls Royce Vision NEXT 100 - RR 103EX

ROLLS ROYCE VISION NEXT 100: дебют в САЩ. „Голямото светилище“стъпва на северноамериканска земя

ROLLS ROYCE VISION NEXT 100: дебют в САЩ. „Голямото светилище“стъпва на северноамериканска земя.

„Днес Rolls-Royce, водещата луксозна марка в света, определи бъдещето на луксозната мобилност. Голямото пристигане на Rolls Royce VISION NEXT 100 смело сочи към светло бъдеще за нашата марка, където индивидуалните нужди на нашите купувачи за пълна и автентична персонализация ще бъдат посрещнати чрез изящно сливане на технология, дизайн и отличителни елементи. -Ройс”.

Торстен Мюлер-Ötvös, управляващ директор, Rolls-Royce Motor Cars

„С Rolls Royce VISION NEXT 100 внимавахме да не се спираме на миналото. Искахме да бъдем възможно най-иновативни и в същото време да надхвърлим историята на дизайна на марката."

Джайлс Тейлър, директор дизайн, Rolls-Royce Motor Cars

Rolls-Royce VISION NEXT 100, с кодово име 103EX, днес направи своя дебют в Северна Америка в историческия Barker Hangar в Санта Моника, Калифорния. 103EX е първата концепция “Vision” на марката и определя бъдещето на луксозната мобилност. Той представя интригуваща и естетически динамична визия за бъдещето на луксозната мобилност. Напълно лично, безпроблемно и самостоятелно изживяване, белязано от Rolls-Royce, обвито в дизайн, който осигурява „Велико убежище“за своите пътници и „Великолепно пристигане“

103EX е едно от четирите визионерски творения, обявени от BMW Group в Мюнхен на 7 март 2016 г., по повод стогодишнината му.

Визия за бъдещето на лукса

Освен че е стогодишнината на BMW Group, това също така представлява ключов момент в историята на автомобилите Rolls-Royce. За Rolls-Royce краят на производството на седмото поколение Phantom - смятан от ентусиастите за "най-добрият автомобил в света" - представлява завършването на първата фаза от ренесанса на марката Rolls-Royce под попечителството на BMW Група. Успехът на Phantom, Ghost, Wraith и сега Dawn служи като основа за смела нова глава.

103EX е визията на дизайнерския екип на Rolls-Royce Motor Cars, ръководен от директора по дизайн, Giles Taylor. В духа на великите коли от миналото, Rolls-Royce ще създаде шасито на бъдещето, изработено ръчно с най-съвременни материали и задвижвано от двигател с нулеви емисии.

Популярна тема