Колоквиумът в Аахен 2016. Технологиите на бъдещето, днес

Съдържание:

Колоквиумът в Аахен 2016. Технологиите на бъдещето, днес
Колоквиумът в Аахен 2016. Технологиите на бъдещето, днес
Anonim
the-aachen-colloqium-klaus-froehlich-bmw-group

Колоквиумът в Аахен 2016. Технологиите на бъдещето, днес

Колоквиумът в Аахен 2016. Технологиите на бъдещето, днес!

BMW Group е пионер в областта на електрическата мобилност и предлага гама от модели с електрически системи. Изцяло електрическият модел BMW i3 и цялата гама от пет елементни plug-in хибриди - с тяхната комбинация от бензинов и електрически двигател - вече са хит сред клиентите, а BMW Group ще разработи още модели с електрическо задвижване системи в бъдеще.По подобен начин обаче традиционните дизелови и бензинови двигатели ще играят важна роля за дълго време.

Дълъг път мечта

В речта си на 26-ия Колоквиум в Аахен за автомобилни и моторни технологии, Клаус Фрьолих, член на Управителния съвет на BMW AG, представи пълната гама от технологии за задвижване, възможни в бъдещето и по този начин той проправи пътя за нови сценарии. Едно от ключовите послания на неговата реч беше съсредоточено върху това как предизвикателството клиентите и регулаторите да бъдат щастливи да посрещнат всичките им нужди ще изисква широка гама от различни преносни системи. „Няма да има такова нещо като универсално решение. Имаме подхода да използваме безброй технологии непрекъснато в продължение на много години."

Въпреки че е вярно, че двигателите с вътрешно горене ще намалят значението си в средносрочен план, те ще играят ключова роля за дълго време напред и все още предлагат потенциал, който може да бъде използван с допълнителни инвестиции.Въпреки това ще е необходимо широко разпространение на еволюционния напредък, за да се отговори на бъдещите изисквания по отношение на CO2 и други емисии, а 48V системите за възстановяване на енергия ще играят все по-важна роля в това отношение.

Популярна тема