BMW R NineT Racer и BMW R NineT Pure

Съдържание:

BMW R NineT Racer и BMW R NineT Pure
BMW R NineT Racer и BMW R NineT Pure
Anonim
BMW R NineT Racer - BMW R NineT Pure

BMW R NineT Racer и BMW R NineT Pure: духът на миналото с модерно шаси. Новият модел "Pure" въплъщава духа на "По-малко е повече"

BMW R NineT Racer и BMW R NineT Pure: духът на миналото с модерно шаси. Новият модел “Pure” въплъщава духа на “По-малкото е повече”. Страхотна причина за екипа на BMW да пусне R nineT Scrambler през 2015 г. и да представи още един вълнуващ вариант на класически мотоциклетен инженеринг.

Мотивиран от положителна обратна връзка, BMW Motorrad сега пуска два мотоциклета с R NineT Racer и R NineT Pure, които допълват света на наследството на BMW Motorrad в два нови и завладяващи варианта: изчистеният модел Roadster и класическият спортен мотоциклет с частичен обтекател.И в двата случая това са концепции, които направиха кариера в края на шейсетте и седемдесетте години и които все още будят красиви спомени в много фенове на мотоциклетизма.

Боксер за двама

И двата нови наследствени модела на BMW са оборудвани с мощен боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане с работен обем от 1170 cm3 и мощност от 81 kW (110 к.с.), комбиниран с шестстепенна скоростна кутия. И двата мотоциклета са конфигурирани да отговарят на стандартите за емисии Euro 4. Класическият дизайн се открива и в изпускателната система от неръждаема стомана с лявата ауспухна тръба.

R nineT Pure: пуристичен роудстър за динамично удоволствие от шофирането в класически стил по селски пътища

R nineT Pure символизира класическия модел Roadster в неговата най-чиста форма: автентичен стил, без изкривявания, намален до най-важното. Дизайнът е съставен от смесица от класически и модерен стил на мотоциклетно инженерство, допълнен от фини детайли, като стъпалата и кормилната плоча от кован и естествен анодизиран алуминий.

Резервоарът и калникът на предното колело на BMW R nineT Pure са боядисани в пастелен цвят catalanograu. В комбинация с черното, което е предназначено за шасито и задвижването, тази боя подчертава пуристичния характер на R nineT Pure като роудстър модел, който предлага удоволствието от динамичното шофиране по селски пътища в седлото на класически модел.

R nineT Racer: усещане за класически спортен мотоциклет от 70-те години

R nineT Racer умишлено събужда спомени за класическите спортни мотоциклети от началото на 70-те години. Компактен, нисък и тънък силует: с намаления полуобтекател, седлото с опашка, кормилото и задните подложки за крака, той създава впечатление за амбициозен старомоден спортен дух, комбинирайки го с модерни технологии.

Пастелната светлобяла боя, комбинирана с декоративни елементи, напомнящи за цветовете на BMW Motorsport от миналото, придава на R nineT Racer особено лек и спортен вид.Боядисаната в сребристо алуминиева рамка демонстрира своята архитектура, играейки си с контраста с лакирания в черно задвижващ механизъм, като същевременно подчертава характера на старомодния спортен мотоциклет R nineT Racer, предназначен за забавление, което предлага динамично шофиране по особено криволичещи пътища.

На Intermot 2016 BMW Motorrad обяви цените на новите изложени продукти.

За R nineT pure цената е 13 300 евро

За R nineT racer цената е 14 300 евро.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW R NineT Racer - BMW R NineT Pure Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема