BMW MILANO NEXT 100

Съдържание:

BMW MILANO NEXT 100
BMW MILANO NEXT 100
Anonim
BMW Milano NEXT 100

BMW MILANO NEXT 100: представи две новости по отношение на "визуалните игри" и откриването на новите граници на музиката с Mangaboo Live Première

BMW MILANO NEXT 100: представи две новости в областта на "визуалните игри" и откри новите граници на музиката с Live Première на Mangaboo.

Празненствата за стогодишнината на BMW и 50-ата годишнина на BMW Италия продължават като част от NEXT 100, събитието, създадено от BMW Group Италия. За случая BMW Milano обединява различни, но синергични светове и организира много специална среща на 13 октомври в BMW Showroom на Brand Store на Via de Amicis.

Вечерта, на която присъстваха около 200 гости, беше посветена на представянето на някои предварителни прегледи на бъдещето. Всъщност преминахме от Live Première на музикалната група Mangaboo до две новости по отношение на "визуалните игри" и необичайното изживяване на шофиране с ума. Уникално по рода си събитие за откриване на нови линии и лайфстайл тенденции на бъдещето.

Sony получи задачата да визуализира Game Week Milanese, новата игра Forza 3 Horizon за Xbox. В шоурума на BMW стана възможно да изпробвате новата Xbox игра директно на борда на BMW благодарение на използването на симулатор на шофиране. Футуристичната инсталация NEUROART, от друга страна, предложи на гостите възможността да изживеят ново и много завладяващо изживяване. Носейки каска, способна да записва мозъчни вълни, амбициозните състезатели ще могат да симулират състезания в BMW i8 със собствените си импулси.За 5 минути гостите успяха да направят истинска обиколка из улиците на Милано, използвайки мисълта.

Не само игри, но и музика

Пространство и за новата музикална сцена с изпълнението на живо на Mangaboo Group, ново дуо, състоящо се от Pisti (бивш Motel Connection и Krakatoa) и Giulietta Passera (Sweet Life Society). Първоначалната идея, от която се роди този проект, с който да се даде нов живот на бъдещето на качествената музика, е "просто да защитим музиката от нашето минало", за да придадем дълбочина на тяхната музика.

Накрая всички гости си взаимодействаха с бар на бъдещето, оборудван с иновативен интерактивен плот, оборудван с визуален сензорен екран, който гарантира визуални ефекти и предложения. Коктейлите бяха разпространени ексклузивно от Campari, който е техническият партньор на вечерта.

BMW Milano NEXT 100 Образ
Образ

Популярна тема