BMW ROMA NEXT 100

Съдържание:

BMW ROMA NEXT 100
BMW ROMA NEXT 100
Anonim
BMW ROMA NEXT 100

BMW ROMA NEXT 100: ексклузивно събитие, посветено на млади предприемачи и професионалисти

BMW ROMA NEXT 100: ексклузивно събитие, посветено на млади предприемачи и професионалисти. 2016 със сигурност ще бъде година, която ще запомним за BMW Group с две важни годишнини: сто години от основаването и петдесет години присъствие на BMW в Италия.

По повод честванията на тези две важни годишнини, BMW Roma, директният клон на BMW Italia S.p.A, организира събитие, посветено на млади предприемачи и професионалисти от университета LUISS, в BMW Roma Urban на 11 октомври, Магазин в via Barberini.

BMW и LUISS, вечна комбинация

Сред многото инициативи, предприети на културно и социално ниво, със сигурност престижни са дейностите, които BMW Рим извършва с Свободния международен университет за социални науки Гуидо Карли от Рим (LUISS).

От основаването си през 1916 г. BMW Group играе и все още играе ключова роля в оформянето на бъдещето. Винаги внимателна към това да бъде популяризатор на иновациите и да насочва промяната, вместо да я подлага, марката BMW насочва погледа си към по-младите поколения, които са ангажирани с формирането на ясна предприемаческа визия за бъдещето.

Вечерта видя участието на повече от 300 участници във вечер, анимирана от DJ сет и двама илюзионисти с изпълнения, посветени на необикновеното, бъдещето и иновациите.

Гостите също имаха възможност да се полюбуват на BMW i8 Protonic Red Edition и BMW Серия 7 NEXT 100 Years Edition, номер 1/100 от лимитираното и номерирано издание на BMW Серия 7, посветено на стогодишнината, което свидетелства за състоянието на изкуството на групата по отношение на иновациите, лукса и устойчивостта.Представляващ марката Motorrad, BMW R NineT Scrambler.

BMW ROMA NEXT 100 Образ
Образ

Популярна тема