BMW Italia партньор за 4-та поредна година на FieraCavalli

Съдържание:

BMW Italia партньор за 4-та поредна година на FieraCavalli
BMW Italia партньор за 4-та поредна година на FieraCavalli
Anonim
BMW Italia FieraCavallo VeronaFiere 2016
BMW Italia FieraCavallo VeronaFiere 2016

BMW Italia партньор за 4-та поредна година на FieraCavalli: италианското kermesse на конния свят ще се проведе от 10 до 13 ноември във VeronaFiere

Партньор на BMW Italia за 4-та поредна година на FieraCavalli: италианското кермесе в света на конния спорт, което ще се проведе от 10 до 13 ноември 2016 г. във VeronaFiere.

Тази година състезанията Jumping Verona ще се проведат в PALA BMW, единственият италиански етап от Световната купа по прескачане на Longines FEI и Международното състезание, което ще види най-добрите ездачи и коне от „цирка“на международния прескачане на препятствия.

В допълнение към заглавието на BMW PALA: Longines FEI World Cup (зала 8 на VeronaFiere), „Longines FEI World Cup представено от BMW Grand Prix“също ще бъде озаглавено от производителя на автомобили в Монако и фаровете няма да се фокусира само върху коне и ездачи, но и върху най-новото поколение в гамата на BMW, което ще се покаже добре както сред VIP масите, така и на състезателния ринг.

Отвън, в семейството, представено от BMW Area (Ring of Area A), ще се редуват конни шоута, състезания с игри с понита, кръщенета на седла за най-малките и други дейности, насочени към деца и не, с разширен ринг, удобни покрити трибуни и трибуна за хора с увреждания, подчертавайки фокуса на BMW върху семействата и социалното включване.

Партньорството между BMW Italia и FieraCavalli също ще бъде подпечатано от „Гала за 100-годишнината на BMW“със създаването на брой, посветен на BMW Group, по време на Златната гала, в чест на нейната 100-годишнина.

И накрая, събитието във VeronaFiere ще бъде възможност да се покажат най-новите иновации в гамата BMW X, а гостите, които са страстни към двигателите, ще имат възможността да открият всичките й тайни, като извършат задълбочени тестови шофирования на най-новите модели на Дома на Монако. Ще бъде възможно да се тества цялата гама BMW xDrive

Популярна тема