BMW X3 G01: ето новите изображения

Съдържание:

BMW X3 G01: ето новите изображения
BMW X3 G01: ето новите изображения
Anonim
BMW X3 G01
BMW X3 G01

BMW X3 G01: ще се базира на новата модулна платформа CLAR, ще има намалена маса от 100 кг в сравнение с настоящото BMW X3. Ето как AutoBild си го представя в тези изображения

BMW X3 G01: Когато пристигне през 2017 г., BMW X3 G01 ще донесе нов дизайнерски език, който в крайна сметка ще бъде приложен в семейството на BMW. Автомобилът ще бъде произведен от вътрешния център за стил на BMW и от тези, които вече са поставили подписа си върху големите SUV X5 и X6, така че очакваме да видим хубав SUV с първокласни характеристики и динамична линия, като се има предвид платформата, на която ще бъде построена.

Новото задвижване на задните колела на гъвкавия и модулен под, предлага повече вътрешно пространство и преработена система за сядане, също така осигурява по-голяма гъвкавост и по-голям комфорт. Вътрешни източници твърдят, че BMW X3 G01 е с около 100 кг по-лек от BMW X3 F25.

Тези интерпретации, предоставени от AutoBild, илюстрират мощно BMW X3 с агресивни предни линии, по-ъгловати форми и нов дизайн на фаровете. Това BMW X3 включва светлини, които завършват с клиновидна форма, съответстващи на хромирания външен ръб на двойния бъбрек. По този начин ефектът на бъбреците в 3D е още по-подчертан. Долната част на предницата е оборудвана с големи и спортни въздухозаборници, подобни на тези, които новото BMW M2 носи като зестра. Като цяло дизайнът на предната част е проектиран с оглед на новите правила за безопасност на пешеходците и сега изглежда малко по-прав от предишната серия.

BMW X3 G01 има по-агресивна каросерия с малко по-ниска линия на покрива и ще запази вратата на багажника непроменена.

Динамиката на шофиране и екстериорният дизайн винаги са били силна страна за семейството X3, но интериорът е това, което винаги е липсвало по отношение на лукс и облицовки. BMW изглежда са си взели поука и новото BMW X3 G01 вероятно ще бъде не само технологично напреднало, но и по-луксозно.

Както практически всички други модели на BMW от близкото минало, третото поколение на BMW X3 разполага с инфоразвлекателен дисплей, отделен от арматурното табло, който най-вероятно изпълнява същите функции на сензорния екран като новото BMW Серия 7. Инструментът клъстерът от прототипите на BMW X3 G01 разполага с частично цифров дисплей.

Като цяло може да се каже, че интериорът на BMW X3 G01 е значително по-добър от настоящия модел. Това твърдение се подчертава и от разширената гама от системи за подпомагане и подпомагане на водача, като откриване на трафик и възможност за полуавтономно шофиране.

Препоръчано: