BMW X7M: новият голям SUV, произведен от Motorsport

Съдържание:

BMW X7M: новият голям SUV, произведен от Motorsport
BMW X7M: новият голям SUV, произведен от Motorsport
Anonim
BMW X7 G07
BMW X7 G07

BMW X7M: Новият голям SUV на Мюнхен, с вътрешен код G07, може да се произвежда директно от Motorsport в своя V12 вариант

BMW X7M: новият голям SUV от Мюнхен, с вътрешен код G07, може да се произвежда директно от Motorsport в неговия V12 вариант. Новото BMW X7, наскоро забелязано около Garchng - близо до Мюнхен - според нашите източници, BMW M търси бизнес случай за BMW X7 M, но окончателно решение все още не е взето. Изграден върху най-голямата платформа на модулния CLAR, той ще се предлага със задвижване на задните колела и задвижване на четирите колела. Това ще бъде допълнено от най-съвременна свързаност, помощ на водача и информационно-развлекателни системи от световна класа.

Отвътре BMW X7 ще бъде най-луксозният модел на марката, дори повече от BMW Серия 7, наравно с референтния модел и основен съперник: Land Rover Range Rover, и с място за седем пътника и голям обем на багажника

Най-големият модел в гамата X ще се предлага със седем места, но новата информация показва, че ще има ултра-луксозна версия с четири места. Освен това, двата варианта ще се различават не само по броя на местата в купето, но и по външния си вид, тъй като ще се различават значително във външния дизайн.

Производственото BMW X7 ще включва комбинация от шест и осемцилиндрови двигатели, както бензинови, така и дизелови, докато на върха на гамата ще бъде 6,0-литров V12 TwinTurbo, настроен от BMW Motorsport.

BMW планира да пусне BMW X7 през 2019 г., така че бизнес аргументът за потенциално BMW X7 M няма да бъде на първо място през 2018 г.

Популярна тема