BMW Golf Cup International 2016: голям финал в Дубай

Съдържание:

BMW Golf Cup International 2016: голям финал в Дубай
BMW Golf Cup International 2016: голям финал в Дубай
Anonim
BMW Golf Cup International 2016

BMW Golf Cup International 2016: голям финал в Дубай за Landolfini, Taliento и Rehbchler

BMW Golf Cup International 2016: голям финал в Дубай за Landolfini, Taliento и Rehbchler. Саверио Ландолфини (1-ва мрежа, 1-ва мъжка категория hcp 1-12), Лоренцо Талиенто (1-ва мрежа, 2-ра мъжка категория hcp 13-36) и Петра Ребхлер (1-ва мрежа, единична женска категория hcp 0-36) са италианските знаменосци на Световният финал на BMW Golf Cup International, планиран в Emirates Golf Club в Дубай (Обединени арабски емирства) от 5 до 10 март 2017 г.

Тримата играчи на голф и лоялни клиенти на BMW спечелиха съответните си категории сред 104 претенденти в края на 18-те дупки за регулиране на стейбълфорд на националния финал, който се проведе в събота, 15 октомври 2016 г. в голф клуб Is Molas в Пула (Каляри).

Както по време на 37-те италиански етапа на трофея, които позволиха 104 финалисти да бъдат избрани от 4 578 участници, ценностите, които обединяват BMW Group и играта на голф, надделяха и на финала: честност, почтеност, спортен дух, уважение, постоянство и отговорност.

BMW Golf Cup International е голф турнирът за аматьори, организиран от BMW, най-висшият израз на дълбоката връзка, която свързва BMW Group със спорта на зелено и който се отличава със своето величие, с броя на участниците и за броя на събитията и страните. Събитието се провежда едновременно в 50 страни по света и се гордее с рекордна посещаемост всяка година.

Национално участие за завладяващо събитие

У нас изданието за 2016 г. видя сътрудничество с 37 дилъра на BMW и още толкова сцени в цялата страна. Формулата на състезанието, потвърдена през годините, предвижда състезания на 18 Stableford дупки за 3 ограничени категории.Благодарение на ценното сътрудничество на дилърите на BMW, клиентите имаха възможност да се насладят на голф дни в компанията на любимата си марка автомобили и също така им беше предложена възможността да се запознаят отблизо с най-новите модели от гамата на BMW с проведени 671 тестови шофирования

Уговорката да аплодираме Италия на международния финал на BMW Golf Cup в Дубай е 5-10 март 2017 г.

BMW Golf Cup International 2016 Образ
Образ

Популярна тема