Alpina: запишете съкращенията XD4 и XB7

Съдържание:

Alpina: запишете съкращенията XD4 и XB7
Alpina: запишете съкращенията XD4 и XB7
Anonim
Alpina B7 xDrive 2016г

Alpina: запишете съкращенията XD4 и XB7. Alpina-BMW също ще бъдат новите BMW X4 и BMW X7, съответно дизел и бензин

Alpina: запишете съкращенията XD4 и XB7. Alpina-BMW ще бъдат и новите BMW X4 и BMW X7, съответно дизел и бензин. Производителят на Buchloe е подал две много интересни акроними, особено защото са два SUV-а. Това обаче не отрича и не потвърждава, че те наистина ще бъдат произведени. Всъщност това може да е проста предпазна мярка, за да се предотврати използването на тези акроними от трети страни.

В момента Alpina има SUV, базиран на BMW X3 в списъка: BMW XD3.Задвижван от 3,0-литров редови 6-цилиндров двигател и с компресор с два турбокомпресора, този "krapfen" изненадва всички с мощност от 257 kW / 350 к.с. при 4000 об/мин и постоянен въртящ момент от 700 Нм между 1500 и 3000 об/мин.

Както BMW X4, така и бъдещият флагман на SUV автомобили, BMW X7, са естествената еволюция на гамата xDrive, осъществена от баварската група. Това следва и производителят Buchloe, който вижда голям потенциал в двата модела SAV.

BMW X4… Alpina XD4

BMW X4 е модел, предназначен за доста масова аудитория, с артикулирана гама за всеки вкус: от най-паркирания до най-взискателния по отношение на производителността. Но това със сигурност няма да му попречи да мине под ръцете на Ателие Алпина, за да получи "ръчно изработена" обработка

BMW X7… Alpina XB7

BMW X7, от друга страна, ще бъде най-добрият израз в SUV на BMW. С цена от над 100 000 евро, той ще предложи само максимума, който човек би очаквал от едно луксозно BMW. Той ще пристигне до края на 2018 г. и сме сигурни, че неговата алпийска деклинация ще бъде представена скоро след това.

Ако флагманът на SUV ще има "ограничен" пазар, където ще има плодородна почва на места като Съединените щати, Китай и Саудитска Арабия, Alpina XD4 - както може да се види и от неговия двигател - ще също да се насочи към европейския пазар. Ако бъде одобрен, XD4 ще направи своя дебют до 2018 г.

Популярна тема