BMW 750Li Rose-Quartz Edition: само за Япония

Съдържание:

BMW 750Li Rose-Quartz Edition: само за Япония
BMW 750Li Rose-Quartz Edition: само за Япония
Anonim
BMW Серия 7 Rose-Quartz Edition - BMW Серия 7 G12 - BMW 750Li

BMW 750Li Rose-Quartz Edition: лимитирана серия на модела за японския пазар на флагмана в Мюнхен

BMW 750Li Rose-Quartz Edition: лимитирана серия на модела за японския пазар на флагмана в Мюнхен.

BMW е известно с представянето на всички специални модели, налични само за японския пазар. Последният добавен към този списък е BMW Серия 7 Rose-Quartz Edition, който пристига, както може би очаквате с нетърпение, с много специален цвят за екстериора на автомобила.Както подсказва името на автомобила, той е направен в розов кварц, цвят, достъпен чрез програмата BMW Individual.

Уникален модел с индивидуални черти

Японските клиенти, които се интересуват от този специален модел, трябва също да знаят, че същото BMW Individual отношение отвътре ще бъде запазено за интериора - интериор от кожа Merino Smoke White, украсяващ целия, както и тапицерия от алкантара за покрива на същия цвят. Таблото е декорирано с кленово дърво "Ash Grain" с черни покрития, които имат червени отражения.

Разбира се, тъй като това е специален модел, той предлага и много допълнителни функции за комфорта на своите пътници, като панорамния покрив Sky Lounge, опцията Executive Lounge за задните седалки, които са снабдени с отопление и масаж функция. Всички специални модели са базирани на BMW 750Li и са оборудвани с 20 ″ джанти от каталога Individual.

Що се отнася до цената, нищо в този асортимент не е евтино. BMW Серия 7 Rose-Quartz Edition се продава на начална цена от около 20 милиона йени, което се превежда на около 177 000 евро по днешен обменен курс. Първото представяне на този модел ще се проведе на 2 ноември в хотел Ritz-Carlton в Осака. За съжаление, BMW Япония предостави само снимка на колата, но се очаква повече по време на разкриването.

Популярна тема