Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2016: BMW Italia c’ е

Съдържание:

Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2016: BMW Italia c’ е
Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2016: BMW Italia c’ е
Anonim
Grand Prix D'Horlogerie de Geneve - BMW Италия

Grand Prix d’Horlogerie de Genève, сега в своето 16-то издание, пристига за първи път в Италия със своята пътуваща изложба от 72 предварително избрани часовника

Grand Prix d’Horlogerie de Genève, сега в своето 16-то издание, пристига за първи път в Италия със своята пътуваща изложба от 72 предварително избрани часовника. Събитието, организирано в партньорство с BMW и с подкрепата на швейцарското посолство в Италия, ще се проведе от 26 до 29 октомври в историческия Palazzo Colonna в Рим.25-членното международно жури избира по 6 часовника в категория, общо 72, които са изложени в различни столици. След това последните се състезават за спечелването на една от 15-те награди или абсолютната награда: "Grand Prix de l'Aiguille d'Or", присъдена на 10 ноември в Женева, по време на церемонията, наречена "Нощта на Оскарите" на часовникарството. В основата на партньорството между BMW Italia и GPHG е споделянето на едни и същи ценности.

„В годината на стогодишнината имахме възможността да станем партньор на Grand Prix d'Horlogerie de Genève, което за първи път се провежда в Италия, тъй като разпознаваме в тях ценностите на елегантността, ексклузивността и лукс, които са общи за нашата прецизна механика. Още един знак за вниманието, което BMW Group отделя на страстите, културата и иновациите, вдъхновени от мотото ".

Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Италия

Впечатленията на GPHG и швейцарския посланик в Италия

"Изразявам своята благодарност на BMW Italia за важния му принос към това събитие. Събитие, което успя да съчетае най-доброто от два много различни продукта, но които споделят едни и същи ценности, а именно иновация, съвършенство, елегантност и надеждност ".

Карло Лампрехт, президент на GPHG

Посланикът на Швейцария Джанкарло Кеслер в Италия каза:

"Италия е най-добрият европейски клиент в нашата часовникарска индустрия. Повече от Франция и Германия. Миналата година сме изнесли 1,3 милиарда франка часовници за Италия, което е ръст от 6%. Въпреки кризата, от 2009 г. насам Италия е единствената страна в ЕС, в която продажбите продължават да растат".

Образ

Популярна тема