Безжичен Apple CarPlay: BMW го предлага като стандарт

Съдържание:

Безжичен Apple CarPlay: BMW го предлага като стандарт
Безжичен Apple CarPlay: BMW го предлага като стандарт
Anonim
Безжичен Apple CarPlay - BMW Серия 5 G30 - BMW 540i xDrive MSport
Безжичен Apple CarPlay - BMW Серия 5 G30 - BMW 540i xDrive MSport

Безжичен Apple CarPlay: BMW ще бъде първият производител, който го предлага като стандарт за своите автомобили

Безжичен Apple CarPlay: BMW ще бъде първият производител, който ще го предлага като стандарт за своите автомобили. През февруари 2017 г. новото BMW Серия 5 официално ще кацне в Съединените щати. Автомобилът, вече в своето седмо поколение, с развиващ се дизайн и много по-динамичен модел, също ще може да донесе нови технологии на пазара. В допълнение към най-усъвършенстваните характеристики на автономно шофиране от всяко BMW, най-ниския коефициент на съпротивление в своя клас и това, че е със 100 kg по-лек от своя прародител, BMW Серия 5 ще се радва на първо място в света: то ще използва за първи път интегрирания Безжична функция Apple CarPlay.

BMW Серия 2, BMW Серия 3, BMW Серия 4, BMW Серия 6, BMW Серия 7, BMW X5 и BMW X6 ще последват скоро след това, което включва тази опция, започвайки с модели, произведени през август. BMW X3 и BMW X4 ще имат тази опция включена в моделите, които ще се произвеждат от септември.

BMW беше автомобилният производител с най-бавно усвояване на приложението CarPlay и едва наскоро обяви наличността на популярната система. BMW Серия 5 G30 е първият автомобил, който излиза на улицата и използва Bluetooth технология за CarPlay, което ви спестява проблемите да свързвате телефона си в колата.

BMW изпревари всички други производители навреме, предлагайки безжично CarPlay изживяване, без вече нужда от кабел на Apple, за да се възползвате от разширената интеграция на телефона с бордови услуги. CarPlay работи чрез информационно-развлекателната система iDrive на BMW, интегрираща телефон, навигация и развлечения, както и контрол и информация за автомобила. Всичко се показва на неговия 10,25-инчов централен сензорен екран.

Популярна тема