BMW M2 Evolve Stage 1: 330 к.с. на волана

Съдържание:

BMW M2 Evolve Stage 1: 330 к.с. на волана
BMW M2 Evolve Stage 1: 330 к.с. на волана
Anonim
BMW M2 Evolve Stage 1
BMW M2 Evolve Stage 1

BMW M2 Evolve Stage 1: 330 HP на колело от оригиналния 310. Плаща се по-добре, ако кажем, че преминаваме от 370 HP на 400 HP на гишето

BMW M2 Evolve Stage 1: 330 HP на колело от оригиналния 310. По-добре се плаща, ако кажем, че преминаваме от 370 к.с. на 400 к.с. на гишето.

През последните седмици американският тунер EVOLVE работи върху ново картографиране на BMW M2 Coupe 'F87. В момента колата е подложена на експериментален тест за ремапиране на ECU. Ще има добавяне на водоизпускателна тръба, изпускателна система, увеличена система за подаване на въздух и нов междинен охладител, който ще бъде представен през следващите седмици / месеци. Очевидно ще има back-end светкавица за тези, които управляват контролния блок JB4.

Подобно на N55 в BMW M2 те очакваха да получат по същество същото като в BMW M235i. За справка, стандартно BMW M235i доставя между 340-350 к.с. на маховика, на техния стенд Dyno Dynamics.

Тунинг за BMW M2 Evolve

Процесът на настройка на ECU изисква премахване на ECU, за да може да се работи на пейката. По време на този процес можете също да отключите ECU, така че да може да се чете в бъдеще чрез OBDII, използвайки опростени връзки.

Това са първоначалните динамометрични диаграми с 99 RON бензинови автомобили преди и след настройка. Това са най-високите записани стойности, спрямо получените стойности след обработка, тествани последователно. Мощността на маховика на BMW M2 Evolve Stage 1 ECU Remap, направена от Evolve Automotive, достига 330 HP на волана от оригиналните 310. По-добре се плаща, ако кажем, че преминаваме от 370 к.с. на 400 к.с. на гишето.

Evolve обявява, че възможно най-скоро ще публикува резултатите от някои тестове, които ще бъдат извършени на някои писти във Flickr. Това ще бъде първата стъпка за двигател, който ще може да получи още по-взискателни подготовки, като например нова хибридна турбокомпресорна група, за тези, които искат да имат по-високи маржове. Мелодията на 6-цилиндровия двигател със сигурност се забелязва на пътя, като колата изглежда по-отзивчива и способна да осигури добра линейна мощност. Това означава, че колата все още е много управляема / предвидима.

Препоръчано: