JOSÉ SPEAKS: въведете ’ Програма за изкуство Rolls-Royce

Съдържание:

JOSÉ SPEAKS: въведете ’ Програма за изкуство Rolls-Royce
JOSÉ SPEAKS: въведете ’ Програма за изкуство Rolls-Royce
Anonim
Хосе Парла - Арт програма на Rolls Royce - Маями Арт Базел

JOSÉ SPEAKS: се присъединява към програмата Rolls-Royce Art. Това решение след арт инсталацията Art Basel в Маями Бийч 2016

JOSÉ SPEAKS: се присъединява към програмата Rolls-Royce Art. Това решение следва арт инсталацията Art Basel в Маями Бийч през 2016 г. Rolls-Royce Motor Cars има удоволствието да съобщи, че José Parla е избран да участва в неговата Art Program. Марката ще представи специфична за обекта инсталация от нови картини и скулптури на Парла, които ще бъдат изложени пред публика по време на Art Basel в Маями Бийч 2016, по време на емблематичната кутия за бижута в Националната фондация YoungArts (YoungArts).

Изложбата, Roots, поръчана по програмата Rolls-Royce Art, в сътрудничество с колежа за изкуство и дизайн в Савана (SCAD), е курирана от SCAD Museum & Exhibition и ще дебютира в световен мащаб като нова работа. Изложбата, която ще бъде отворена от 29 ноември до 15 декември 2016 г., бележи най-новото допълнение към програмата, основана, за да отпразнува ангажимента на марката да създава уникални, редки и естетически мощни автомобили.

Кой е Josè Speaks?

Роден в Маями, Парла, от кубински произход, учил в колежа Маями Дейд, Училището по изкуства в Нов свят и Колежа за изкуство и дизайн в Савана. През 2016 г. той беше въведен в Залата на славата на възпитаниците на колежа Маями Дейд. Чрез наставничеството си за млади художници, а именно като майстор на YoungArts, Парла споделя известен афинитет към Rolls-Royce и наследството на Art Program, което играе роля в насърчаването на творчеството.

„За нашите клиенти пускането в експлоатация на автомобил Rolls-Royce и създаването на изящни произведения на изкуството са свързани с обща философия. И двете инициативи са заредени с вдъхновение и се осъществяват от ръцете на висококвалифицирани мъже и жени, които се стремят да създават красиви предмети с дълбоко чувство за наследство. Програмата за изкуство на Rolls-Royce официално признава връзките между най-известната луксозна къща в света и областта на изкуството чрез създаването на произведения, които добавят към богатия гоблен от артистични начинания. Щастливи сме да приветстваме Хосе Парла в една художествена програма, която толкова успешно е вдъхновявала както художници, така и почитатели на луксозни стоки, като е давала на международно известни преподаватели да създадат наистина невероятни нови творби."

Каза на Torsten Müller-Ötvös, главен изпълнителен директор, Rolls Royce Motor Cars.

Популярна тема