Rolls Royce Phantom VIII: най-новите шпионски снимки

Съдържание:

Rolls Royce Phantom VIII: най-новите шпионски снимки
Rolls Royce Phantom VIII: най-новите шпионски снимки
Anonim
Rolls Royce Phantom VIII Spy - Phantom 2018

Rolls Royce Phantom VIII: най-новите шпионски снимки, изобразяващи флагмана на "Spirit of Ecstasy" с финалната каросерия и осветление

Rolls Royce Phantom VIII: най-новите шпионски снимки, изобразяващи флагмана на "Spirit of Ecstasy" с финалната каросерия и светлини. Новият Phantom е разработен върху алуминиева пространствена рамка, изцяло изградена от нулата, която ще формира основата на цялата му гама, започвайки с този нов Phantom.

Според британския производител на автомобили, архитектурата е моделируема по отношение на размер, височина и форма, тъй като ще трябва да формира основата за различни модели, включително купета, кабриолети, седани и дори SUV.Да, Rolls-Royce планира да добави SUV към своята оферта. Офроудърът "се появява" под кодовото име на проекта Cullinan и е забелязан под формата на тестов мотокар. Първият модел, базиран на новата платформа, ще бъде пуснат в началото на 2018 г. и най-вероятно ще бъде новият Rolls Royce Phantom VIII. След една година ще дойде ред на Cullinan SUV.

Дизайнът на “Grand Sanctuary”

Последните снимки показват прототип на новия Phantom, докато някои от по-ранните снимки показват изключително дългата версия „Extended Wheel Base“, с дължина над 60 см във варианта EWB. Новият Rolls-Royce Phantom EWB кара околните автомобили да изглеждат лилипутски, дори „братовчедът“на BMW Серия 7, който беше увековечен до него.

Дизайнът на новия Phantom е очевидно еволюционен. Дизайнерите взеха настоящата кола и я направиха малко по-мускулеста, особено в задната част.Модерни щрихи, като LED фарове и нов вентилационен отвор в предната броня, добавят малко свежест към цялостния дизайн. Всичко беше вдъхновено от концепцията Rolls Royce Vision NEXT 100.

От снимките на интериора можем да видим, че повечето от елементите са тестови единици, заимствани от „кошницата с части“на BMW Group. Кръглите въздухозаборници и щампованата с кожа долна централна конзола обаче са изцяло нови.

Лекота и първокласно техническо съдържание

Новата архитектура трябва да бъде значително по-лека от предишната, също и защото използва алуминиева рамка. По-малкото тегло трябва да помогне за динамичните качества на новия Phantom, тъй като изходящият модел тежи над 2500 килограма!

По-малко обем също ще помогне да се компенсира използването на plug-in хибридна система, която ще включва голяма батерия. Rolls-Royce изключи изцяло електрически модел засега след отзиви за прототипа си Phantom 102EX Concept.Plug-in хибридният автомобил може да се окаже важен за купувачите, живеещи в градове с ограничения за емисиите. Разбира се, 6,6-литровият V12 TwinTurbo няма да липсва.

Имайте предвид, че Rolls-Royce потвърди, че няма да има нови версии на Phantom Coupe и Phantom Drophead Coupe. Всичко е продиктувано от по-големия успех, гарантиран от малките Wraith и Dawn, които сега се продават.

Популярна тема