Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017

Съдържание:

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017
Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017
Anonim
Конкурс на Elegance Villa d’Este 2017

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017: от зората на автомобила до автомобилите на утрешния ден

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017: от зората на автомобила до автомобилите на утрешния ден. История, която започва от 50-те години на миналия век и стига чак до бъдещето.

Още веднъж през 2017 г. най-ексклузивното и традиционно събитие в света за ретро автомобили и мотоциклети ще се проведе на езерото Комо. От 26 до 28 май 2017 г. най-красивите класически автомобили ще бъдат представени в Чернобио по повод Concorso d’Eleganza Villa d’Este.Мотото „Около света за 80 дни – Пътешествие през една ера на рекордите“ще обобщи историята от началото на автомобилното производство до настоящето, протягайки поглед към бъдещето. Наистина, в допълнение към класовете за оценка, определени за минали рядкости, класът Концептуални автомобили и Прототипи също ще гарантира поглед към автомобилното бъдеще.

Пет основни категории за уникално събитие

Благодарение на елегантността, несравнимата атмосфера и изключителния кръг от участници, подбрани с най-голямо внимание, трите дни на Класическия уикенд заемат специално място сред конкурсите за красота на класически автомобили и мотоциклети.

1. Скоростни демони: пионер в издръжливостта в Златния век

Този клас включва предвоенни спортни модели и чупещи рекорди автомобили, които съчетават стар стил със солидно представяне.

2. По-бързо, по-тихо, стеснено: героини в ерата на реактивните самолети

Зашеметяващи автомобили от 50-те години на миналия век, които потвърждават смисъла си на съществуване с отлично представяне на дълги разстояния.

3. Пътуване със стил: около света за 40 години

Ако главният герой на емблематичния роман на Жул Верн, Филиас Фог, беше предприел своето епично пътешествие 40 години по-късно, каква среда щеше да използва? Нека му помогнем да избере от най-доброто от едуардския лукс.

4. Голямото турне продължава: следващите 40 години

Дали потомците на Фог ще последват безстрашните му стъпки? И дали техният избор на двигател беше толкова безупречен, колкото този на прачичо Филеас? Несъмнено! Ето как са пътували между 1946 и 1986.

5. Пътни състезатели: „играчките“на любителите на латино

Състезателните автомобили, превърнати в пътни автомобили в тази категория, са шумни, неподходящи за използване по пътищата и напълно неудобни за шофиране. Накратко, идеалното решение за техните бурни първи собственици, любителите на латино на своето време.

Популярна тема