BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют

Съдържание:

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют
BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют
Anonim
BMW K 1600 GTL 2017г
BMW K 1600 GTL 2017г

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют с мощен 1,6-литров редови шестцилиндров двигател и 160 к.с

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют с мощен 1,6-литров редови шестцилиндров двигател и впечатляващите 160 к.с. Новото BMW K 1600 GTL получава обширна естетическа актуализация, като се започне с огромните дефлектори, за да се повиши ефективността. В допълнение, страничният корпус е напълно преработен и удължен по посока на опашката, така че да осигури оптимизирана защита срещу вятър и лошо време. Дефлекторите предлагат и по-добра защита за ръцете на водача. Но също така двете огледала за обратно виждане следват новия формален език и благодарение на уголемените огледални повърхности с асферична секция също осигуряват по-добра видимост на трафика отпред. Държачът за табелка и името на модела са изработени от висококачествен хром.

Стандарт: Динамично ESA електронно регулиране на окачването с автоматично адаптиране на амортисьора

Благодарение на стандартното динамично ESA електронно контролирано окачване и режимите на настройка "Road" и "Dynamic", новият K 1600 GTL открива нови измерения по отношение на комфорт, динамика и стабилност. шофиране, като по този начин предоставя несравнимо изживяване

При стандартната настройка - "Път" - амортисьорите се регулират напълно автоматично, така че да осигурят максимален комфорт и възможно най-добро сцепление на почти всички пътни настилки. В зависимост от предпочитанията на клиента, чрез натискане на бутон, предварителното натоварване на пружината може да се адаптира към текущото състояние на натоварване, независимо от демпфирането. Винаги с натискането на един бутон, удобно от кормилото и дори по време на шофиране, водачът може да превключи на "Динамична" настройка на амортисьорите и по този начин на по-твърда настройка на окачването.

Електро-подпомагана скоростна кутия Pro за превключване на по-висока и по-ниска предавки без активиране на съединителя

Електроподпомаганата скоростна кутия Pro, предлагана фабрично като опция, ви позволява да превключвате на по-висока и по-ниска предавки, без да се налага да активирате съединителя или дросела; системата ви позволява да извършвате по-голямата част от превключването комфортно.

Три изключителни цветови вариации от "Спорт" до "Елеганс"

Новият K 1600 GTL е позициониран в трите нови цветови варианта светлобял пастел, сив металик и ebenholz металик / черна буря металик.

Пастелната светлобяла боя - в комбинация с двигателя в цвят платинен металик и шасито и различни компоненти в контрастен цвят монолитен метален мат - подчертава елегантните пропорции и вълнуващия дизайн на K 1600 GTL.

В гръмотевично сива метална боя, GTL се предлага в умишлено класически вид, който винаги е привлекателен.

K 1600 GTL Elegance в ebenholz metallic / blackstorm metallic боя подчертава изискан и изключителен образ. Стилистичните хроматични щрихи на калника на предното колело и дефлекторите подобряват луксозното и светско изявление.

BMW K 1600 GTL 2017г
BMW K 1600 GTL 2017г
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: