BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют

Съдържание:

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют
BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют
Anonim
BMW K 1600 GTL 2017г

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют с мощен 1,6-литров редови шестцилиндров двигател и 160 к.с

BMW K 1600 GTL: новият модел прави своя официален дебют с мощен 1,6-литров редови шестцилиндров двигател и впечатляващите 160 к.с. Новото BMW K 1600 GTL получава обширна естетическа актуализация, като се започне с огромните дефлектори, за да се повиши ефективността. В допълнение, страничният корпус е напълно преработен и удължен по посока на опашката, така че да осигури оптимизирана защита срещу вятър и лошо време.Дефлекторите предлагат и по-добра защита за ръцете на водача. Но също така двете огледала за обратно виждане следват новия формален език и благодарение на уголемените огледални повърхности с асферична секция също осигуряват по-добра видимост на трафика отпред. Държачът за табелка и името на модела са изработени от висококачествен хром.

Стандарт: Динамично ESA електронно регулиране на окачването с автоматично адаптиране на амортисьора

Благодарение на стандартното динамично ESA електронно контролирано окачване и режимите на настройка "Road" и "Dynamic", новият K 1600 GTL открива нови измерения по отношение на комфорт, динамика и стабилност. шофиране, като по този начин предоставя несравнимо изживяване

При стандартната настройка - "Път" - амортисьорите се регулират напълно автоматично, така че да осигурят максимален комфорт и възможно най-добро сцепление на почти всички пътни настилки.В зависимост от предпочитанията на клиента, чрез натискане на бутон, предварителното натоварване на пружината може да се адаптира към текущото състояние на натоварване, независимо от демпфирането. Винаги с натискането на един бутон, удобно от кормилото и дори по време на шофиране, водачът може да превключи на "Динамична" настройка на амортисьорите и по този начин на по-твърда настройка на окачването.

Електро-подпомагана скоростна кутия Pro за превключване на по-висока и по-ниска предавки без активиране на съединителя

Електроподпомаганата скоростна кутия Pro, предлагана фабрично като опция, ви позволява да превключвате на по-висока и по-ниска предавки, без да се налага да активирате съединителя или дросела; системата ви позволява да извършвате по-голямата част от превключването комфортно.

Три изключителни цветови вариации от "Спорт" до "Елеганс"

Новият K 1600 GTL е позициониран в трите нови цветови варианта светлобял пастел, сив металик и ebenholz металик / черна буря металик.

Пастелната светлобяла боя - в комбинация с двигателя в цвят платинен металик и шасито и различни компоненти в контрастен цвят монолитен метален мат - подчертава елегантните пропорции и вълнуващия дизайн на K 1600 GTL.

В гръмотевично сива метална боя, GTL се предлага в умишлено класически вид, който винаги е привлекателен.

K 1600 GTL Elegance в ebenholz metallic / blackstorm metallic боя подчертава изискан и изключителен образ. Стилистичните хроматични щрихи на калника на предното колело и дефлекторите подобряват луксозното и светско изявление.

BMW K 1600 GTL 2017г Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема