ConnectedRide: новата информационна телематична система за мотоциклети

Съдържание:

ConnectedRide: новата информационна телематична система за мотоциклети
ConnectedRide: новата информационна телематична система за мотоциклети
Anonim
ConnectedRide от BMW Motorrad

ConnectedRide: новата информационна телематична система, представена от BMW Motorrad, осигурява по-голяма безопасност и комфорт за вашите мотоциклети

ConnectedRide: новата информационна телематична система, представена от BMW Motorrad, осигурява по-голяма безопасност и комфорт за вашите мотоциклети. На EICMA BMW Motorrad представя по-нататъшна стъпка напред в свързаността на мотоциклети: група от TFT инструменти с връзка към смартфон, тъй като може да се приложи в бъдеще към серийните модели на BMW Motorrad.

Стефан Шалер, президент на BMW Motorrad:

„Свързването и достъпността на дигиталните услуги все повече се превръщат във важна тема за мотоциклетистите. Поради тази причина ние разширяваме асортимента си в тази област. В бъдеще ще предлагаме услуги, насочени към обогатяване на мотоциклетното изживяване. Новите приложения и функции чрез връзка със смартфони и фонови услуги ще разкрият широка гама от възможности по отношение на интелигентни връзки, правейки карането по-вълнуващо, по-комфортно и дори по-безопасно."

Интелигентна свързаност за бърза помощ в случай на инцидент или спешен случай

Тази година BMW Motorrad внедри функция ECALL за първи път в мотоциклетната индустрия. Опционалното оборудване "Интелигентно спешно повикване" позволява по-бърза помощ в случай на авария или извънредна ситуация. Системата ще бъде налична за мотоциклети BMW като фабрична опция от началото на 2017 г.При възникване на извънредна ситуация или инцидент, интелигентното спешно повикване се активира автоматично или ръчно, предавайки данните за позицията на мотоциклета и координатите на мястото на събитието, което от своя страна задейства спасителната верига чрез квалифициран Кол център на BMW.

Авангардни технологии за взаимното свързване на общността на BMW Motorrad

Друга стъпка към свързване на мотоциклети е интегрирането на глобална общност от мотоциклетисти чрез стратегическо партньорство с Rever, технологична стартираща компания. От 2015 г. насам потребителите на Rever са изминали милиони мотоциклетни километри в 199 държави и са записали своите маршрути. Използвайки приложението и уебсайта на Rever, водачите могат да открият най-добрите маршрути в света, да съставят свои собствени персонализирани маршрути, да отбелязват своите пътувания и да споделят своите преживявания с мотоциклети в социалните медийни платформи.В бъдеще това ще позволи на BMW Motorrad да разшири и оптимизира гамата в пряк контакт с целевата група.

ConnectedRide от BMW Motorrad

Популярна тема