BMW R 1200 GS M.Y. 2017 г

Съдържание:

BMW R 1200 GS M.Y. 2017 г
BMW R 1200 GS M.Y. 2017 г
Anonim
bmw-r-1200-gs-m-y-2017г

BMW R 1200 GS M.Y. 2017. Новият мотоциклет за пътуване par excellence е обновен със съдържание, богато на технологии и по-широк избор за външно оформяне

BMW R 1200 GS M.Y. 2017. Новият мотоциклет за пътуване par excellence е обновен със съдържание, богато на технологии и по-широк избор за външно оформяне. Повече от 35 години "BMW GS" е синоним на универсално удоволствие от карането на мотоциклет:

“GS описва идеалната комбинация от употреба като туристически велосипед и за по-дълги пътувания, динамично каране и каране извън пътя.Това важи особено за мотоциклети BMW GS, оборудвани с двигател Boxer. Дори в най-екстремните случаи те са идеалният спътник да откриете най-отдалечените кътчета на света."

С пускането на новия R 1200 GS, BMW Motorrad разширява портфолиото на GS не само чрез многобройни продуктови оптимизации, но и чрез допълнително разширяване на характеристиките на автомобила. За първи път BMW GS може да бъде конфигуриран, като се вземе предвид предпочитаната област на използване на неговия водач, като се избере един от двата стилови пакета, Rallye или Exclusive, и по този начин се даде предпочитание на по-ендуро или по-ексклузивна ориентация.

4-цилиндровият Boxer надгражда до спецификациите Euro 4

Новото BMW R 1200 GS винаги е оборудвано с Боксер с въздушно/течно охлаждане с мощност от 92 kW (125 к.с.) при 7 750 об/мин и максимален въртящ момент от 125 Nm при 6 500 об/мин., но като в резултат на новите разпоредби Euro 4 той е оборудван с модифициран катализатор и актуализирани данни за управление на двигателя.През моделната година 2017 на изходния вал на скоростната кутия вече беше монтирано устройство против разкъсване и управлението на задвижващите цилиндри и валовете на скоростната кутия бяха преработени.

Нови PRO режими на шофиранес DTC за динамичен контрол на сцеплението и нов контрол на потеглянето по наклон

За да позволи индивидуална адаптация към предпочитанията на водача, в комбинация с автоматичен контрол на стабилността (ASC), новият R 1200 GS предлага два режима на каране „Дъжд“като стандарт за оптимизиране на сцеплението и „Път“. Новият R 1200 GS вече може да бъде поръчан с фабричната опция "Riding Mode Pro", която включва допълнителните режими на каране "Dynamic" и "Dynamic Pro", "Enduro" и "Enduro Pro", както и Dynamic Control. DTC (Динамичен контрол на сцеплението), който ви позволява да ускорявате по-ефективно и безопасно, особено в наклонено положение.

В допълнение, двата режима на каране "Dynamic Pro" и "Enduro Pro", които могат да се активират чрез поставяне на кодиращия контакт, предлагат различни възможности за персонализиране на характера на велосипеда.Допълнителни компоненти на "Driving Mode Pro" са новата система за подпомагане при потегляне Hill Start Control за улесняване на потеглянето по наклон, ABS Pro за повишаване на безопасността при спиране, дори в наклонена позиция, и динамичната спирачна светлина, която подобрява видимостта при шофиране на мотоциклет за следващи превозни средства, когато спиране

Образ Образ Образ BMW R 1200 GS г.г. 2017 г Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема