BMW R NineT и BMW R NineT Urban G / S: пристига подновяване

Съдържание:

BMW R NineT и BMW R NineT Urban G / S: пристига подновяване
BMW R NineT и BMW R NineT Urban G / S: пристига подновяване
Anonim
BMW R NineT - BMW R NineT Urban G_S

BMW R NineT и BMW R NineT Urban G / S: пристига обновяването за „моменталната класика“на Мюнхен. BMW Heritage отново прави фурор с голите си боксерки

BMW R NineT и BMW R NineT Urban G / S: пристига обновяването за „моменталната класика“на Мюнхен. BMW Heritage отново нашумя с разголените си боксерки. Когато BMW Motorrad представи R nineT през 2013 г., веднага стана ясно, че това е много повече от модел Roadster, създаден според класическия пример. От самото начало R nineT комбинира класически мотоциклетен дизайн с модерни технологии и изтънчена изработка; пример е алуминиевият резервоар с матирани странични панели.Но вниманието към детайлите в R nineT беше отразено и в множество други компоненти. Този производствен характер се изразява и от новия R nineT, оборудван с многобройни интервенции за оптимизация.

Двата нови модела BMW Heritage са оборудвани с мощния боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане с работен обем 1 170 cm ^ 3 и 81 kW (110 к.с.), комбиниран с шестстепенна скоростна кутия. И двата варианта са конфигурирани да отговарят на стандарта за емисии Euro 4. Класическата линия е отразена в дизайна на изпускателните системи от неръждаема стомана с ляв ауспух.

Напълно регулируема обърната вилка и оптимизирана геометрия на шасито

Подобно на миналото, окачването на предните колела в новия R nineT също е поверено на усъвършенствана вилка с главата надолу, която сега е разработена като напълно регулируем компонент.

В допълнение, геометрията на шасито е оптимизирана за новото издание на R nineT, за да се повиши прецизността на управлението, насочеността и неутралното поведение в завой. В R nineT Urban G / S предното окачване е традиционна телескопична вилка, докато BMW Paralever в комбинация с централен амортисьор е избрано за задното окачване, подобно на R nineT.

Като опция за новото BMW Boxer могат да бъдат поръчани офроуд гуми (стандартно оборудване: шосейни гуми) и филигранни джанти с кръстосани спици, за да подобрят допълнително класическия стил. Благодарение на четирибутални спирачни апарати, спирачни маркучи от неръждаема стомана и спирачни дискове с диаметър 320 милиметра, мощната ABS система осигурява високо и абсолютно стабилно забавяне. За да се избегне приплъзване на задното колело при хлъзгави пътни условия, може да се поръча опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността), наличен фабрично.

Акценти на новото BMW R nineT и R nineT Urban G / S:

 • Мощен боксерен двигател с работен обем 1 170 cm3 и мощност 81 kW (110 к.с.), произведен по стандарт Euro 4.
 • Модулни рамкови концепции с възможност за персонализиране и персонализиране според личния вкус.
 • R nineT с нови колела със спици.
 • R nineT Urban G / S с лети джанти и 19-инчови предни колела в стил ендуро.
 • 320 мм двойна дискова предна спирачка.
 • ABS като стандарт.
 • ASC по избор.
 • 2-в-1 изпускателна система.
 • Сложни детайли, като ковани алуминиеви тройни скоби, естествен анодизиран.
 • R nineT в класически дизайн на модела Roadster в черна буря металик в комбинация с черно шаси и задвижване.
 • R nineT Urban G / S в стил ендуро от началото на 80-те R 80 G / S.
 • R nineT Urban G / S в пастелно светло бяло в комбинация с двуцветна синя облицовка на резервоара и светлочервена седалка - вдъхновени от цветовете на BMW Motorsport на времето.
Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW R NineT - BMW R NineT Urban G_S Образ
Образ

Популярна тема