Златен волан: наградата на Bild за BMW i3

Съдържание:

Златен волан: наградата на Bild за BMW i3
Златен волан: наградата на Bild за BMW i3
Anonim
Златен волан - BMW i3

Златен волан: наградата на вестник AutoBild и Bild und Sonntag отива при BMW i3. Втората награда след Зеления волан

Златен волан: наградата на вестник AutoBild и Bild und Sonntag отива при BMW i3. Втората награда след Зеления волан. Първият автомобил, замислен от нулата за чисто електрическа мобилност: BMW i3. В допълнение, малката електрическа кола за първи път получи „Зелен волан“като „най-добрият нов екологичен автомобил“през 2013 г. С нулеви емисии и задоволително удоволствие от шофирането с висока ефективност, авангарден дизайн и интелигентна свързаност, тя има впечатли експертното жури в поредица от интензивни практически тестове.Те избраха BMW i3 за носител на "Златен волан" за 2016 г. в категорията "алтернативно задвижване", като наградата беше представена вчера на гала, проведена в издателство Axel Springer в Берлин.

Несравним успех

BMW i3 завърши на първо място в своя клас във всички 21 държави. След това любимите коли на 21-те читатели бяха подложени на тест от група експерти, която включваше шофьори, дизайнери, техници, дигитални експерти, редактори и читатели. Въз основа на обширни тестове и подробни сравнения, 57-ата силна международна група след това избра победителите във всяка от шестте категории, като категорията "Алтернативни единици" беше въведена за първи път тази година. BMW i3 беше обявено за победител, като получи най-висок резултат от пет от седемте експертни групи.

След като вече три години се движи по обществените пътища по целия свят, BMW i3 демонстрира как една електрическа кола - следователно локално нулеви емисии - може да съчетае устойчивата мобилност с отличителния белег на удоволствието от шофирането.От пускането си на пазара, BMW i3 е най-успешният електрически автомобил в света в премиум компактния сегмент. В Норвегия, например, BMW i3 е най-продаваният автомобил от цялата моделна гама на BMW от 2015 г. насам. В Германия пазарният дял за тази година е 20,2 процента. В световен мащаб почти 85% от клиентите на BMW i3 са нови за BMW.

Популярна тема