Най-добра британска луксозна изработка: желана награда за Rolls-Royce

Съдържание:

Най-добра британска луксозна изработка: желана награда за Rolls-Royce
Най-добра британска луксозна изработка: желана награда за Rolls-Royce
Anonim
Най-добра британска луксозна изработка - автомобили Rolls Royce

Най-добра британска луксозна изработка: желана награда за автомобилите Rolls-Royce, която получи по отношение на британските луксозни награди Walpole 2016

Най-добра британска луксозна изработка: желана награда за Rolls-Royce Motor Cars, която получи във връзка с наградите Walpole British Luxury Awards 2016. Rolls-Royce Motor Cars има удоволствието да получи наградата „Най-добра британска луксозна изработка“на Walpole British Luxury Awards 2016. Наградата беше връчена на бляскава церемония, на която присъстваха светила на британската луксозна сцена като Рори Рийд, водещият на BBC на формата Top Gear, в Дорчестър в Лондон.

Изключително жури

Тези награди отличават хора и компании в луксозния сектор, илюстрирайки британските отлични постижения и лидерство в индустрия, която допринася с £32 милиарда годишно за британската икономика. Уважаваното жури на луксозните облекла, представляващо най-уважаваните създатели на вкусове в сектора, беше ръководено от Майкъл Уорд (главен изпълнителен директор на Harrods и президент на Walpole), към който са добавени Лучия ван дер Пост (луксозен коментатор), Конрад Бърд (директор, Кампания за ВЕЛИКОБРИТАНИЯ), Питър Тинг (куратор, дизайнер на керамика и попечител на Съвета на занаятите), Джилиан де Боно (редактор на FT How to Spend It) и Маркъс Уеринг (главен готвач, Маркъс).

Торстен Мюлер-Ötvös, главен изпълнителен директор, Rolls-Royce Motor Cars, казва:

„За нас е удоволствие и чест да бъдем носителите на тази престижна награда, базирана на нашата предишна успешна награда Walpole „Британска луксозна марка на годината“.Всеки Rolls-Royce е ръчно изработен във фабриката за съвършенство в Гудууд, Западен Съсекс.

Нашият успех е плод на дълбокото разбиране на покровителите на истинския лукс, които се стремят да подготвят, поръчват и колекционират необикновени предмети, направени по тяхно специфично желание, в истински центрове за глобално съвършенство. Именно този подход гарантира - с гордост - развяването на британския флаг и дизайн по целия свят.

Rolls-Royce е най-известната марка луксозни автомобили в света, изградена върху основите на уменията и приложението на най-добрите майстори в света. Следователно това е по-приятно потвърждение за работата на тези 1600 изключителни мъже и жени, на които тази награда трябва да бъде призната."

Популярна тема