MINI се присъединява към Pitti Uomo 91

Съдържание:

MINI се присъединява към Pitti Uomo 91
MINI се присъединява към Pitti Uomo 91
Anonim
MINI се присъединява към Pitti Uomo - Pitti Immagine

MINI се присъединява към Pitti Uomo 91. Партньорството с Pitti Immagine е подновено и партньорството между две марки, превърнали стила в своя силна страна, е потвърдено

MINI се присъединява към Pitti Uomo 91. Партньорството с Pitti Immagine е подновено и партньорството между две марки, превърнали стила в своя силна страна, е потвърдено. Страстта, иновациите и изследванията са израз на творческо партньорство между MINI и Pitti Immagine, което обединява два свята, обединени от ценности и цели, които винаги са били свързани със съвременния подход към начина на живот.Партньорството между двете компании продължава по случай Pitti Uomo 91 с поредица от проекти за 2017 г.: фокус върху нови модни таланти, вдъхновени от темата MINI FLUID FASHION, върху най-актуалните лайфстайл тенденции и върху градската култура. MINI Fluid Fashion е концепция за стил, резултат от отворен подход към живота, отвъд всички бариери. Подсилено от своята експертиза, MINI следва идеята за оптимистичен и витален стил, който върви добре с идеи за съвместно създаване и сътрудничество.

Най-новата мода

The Latest Fashion Buzz е селекция, която поставя светлината на прожекторите върху някои от най-талантливите и обещаващи международни дизайнери на мъжка мода. Създаден от Pitti Immagine в сътрудничество с L’Uomo Vogue и GQ Italia, The Latest Fashion Buzz продължава да расте заедно с марката MINI, престижният партньор на проекта.

MINI ще бъде домакин в своето пространство, разположено на Piazzale delle Ghiaie, показване на колекциите: на сцената, творения на селекция от дизайнери на prêt-à-porter и аксесоари, работещи върху нова концепция за модерност в мъжкото облекло, „Смело среща безполово“.Освен това на един от участниците ще бъде предложена безплатна едногодишна преподавателска услуга от CREATIVE AND MORE, агенция за търсене на таланти в модата.

Популярна тема