BMW i3: BMW i3 Enel Edition, представено за BMW i Italia

Съдържание:

BMW i3: BMW i3 Enel Edition, представено за BMW i Italia
BMW i3: BMW i3 Enel Edition, представено за BMW i Italia
Anonim
BMW i3 Enel Edition

BMW i3: BMW i3 Enel Edition, представено за BMW i Italia. Този модел отбелязва споразумението за съвместен маркетинг за насърчаване на електрическата мобилност в Италия

BMW i3: BMW i3 Enel Edition, представено за BMW i Italia. Този модел подпечатва споразумението за съвместен маркетинг за насърчаване на електрическата мобилност в Италия. BMW отново подчертава вниманието си към устойчивата мобилност и подписва споразумение с Enel, чийто ангажимент за подкрепа на електрическата мобилност се проявява и в съвместни маркетингови дейности с най-важните производители.Целта е да се създаде група от "посланици" на електрическата мобилност и ценностите, свързани с нея.

В допълнение към съвместните дейности с BMW за популяризиране на Enel Edition, Enel ще разработи инициативи за разпространение на използването на електрически автомобили и устойчива мобилност, посветени на повече от 32 000 служители на Electric Group в Италия.

Изявления от BMW Италия: Масимо Сенаторе Директор продажби на BMW Италия

„През 2013 г. BMW Italia, Enel Energia и Enel Distribuzione подписаха две споразумения, за да позволят на клиентите на BMW i да се възползват от услугата до ключ, наречена ChargeNow, която включва възможността за абониране за една от офертите на EnelDrive и презареждане на BMW електрически превозни средства, предимно BMW i3, в обществена среда, използвайки местната инфраструктура за зареждане на Enel. Днес това партньорство е обогатено с тази нова инициатива за по-нататъшно насърчаване на електрическата мобилност на BMW в Италия.

Изявления на Enel: Никола Ланцета, ръководител на италианския пазар на Enel

"Enel е единствената компания в света на комуналните услуги, която сключва споразумения с производителите на автомобили за производство на електрически автомобили в специално и ограничено издание. Споразумението с BMW за конструирането на BMW i3 Enel Edition потвърждава, че електрическата мобилност е валидна алтернатива за тези, които искат да се движат всеки ден по устойчив и иновативен начин. Готови сме да предложим цялостна услуга, от инфраструктури до приложения за зареждане, с цел още повече да опростим живота на електрическите пилоти".

BMW i3 Enel Edition

Популярна тема