BMW M2: Айзенман знае как да настрои ауспуха си

Съдържание:

BMW M2: Айзенман знае как да настрои ауспуха си
BMW M2: Айзенман знае как да настрои ауспуха си
Anonim
BMW M2 F87 Coupe 'Eisenmann Performance Exhaust

BMW M2: Айзенман знае как да настрои ауспуха си, създавайки почти пълна система Performance за малкото BMW M2 Coupe’F87

BMW M2: Айзенман знае как да настрои ауспуха си, създавайки почти пълна система Performance за малкото BMW M2 Coupe’F87. С всеки нов високопроизводителен модел, който BMW прави, немският производител Eisenmann разкрива нова изпускателна система. Айзенман имаше привилегията да проектира изпускателни системи за всяка страхотна М кола, създавана някога.Техните изпускателни системи могат да бъдат намерени от BMW M3 E30 до BMW M5 F10 и BMW M4 F82 днес. BMW M2 F87 беше естествена следваща стъпка.

Освен това, подготвителят е работил с IND Distribution почти десет години. Сътрудничеството между двамата им позволява да популяризират своите продукти, но също така да ги тестват, разработват, проектират и проверяват интереса към техните изпускателни системи.

За BMW M2 Coupe’F87 имаше няколко аспекта, които не бива да се подценяват и които доведоха до точния избор. Първо, превозното средство ще се движи по пистата много често, което изисква висока производителност на шофиране. Второ, изпускателната система трябва да осигурява класически дълбок звук, с тръби с по-голям диаметър и оптимизиран изпускателен поток. В това трябва да предлага много силна нотка на отработените газове, когато е необходимо, и много „рафинирана“за ежедневно шофиране.Ето защо Eisenmann решава да разработи и тества изпускателната система на BMW M2 за период от 10 месеца заедно с IND. Това му позволи да го усъвършенства прецизно във всички аспекти, като по този начин има изпускателна система, подходяща за всеки ден, но и използваема на пистата.

Как се прави?

Новата следпродажбена изпускателна система на BMW M2 се отличава с дизайн с обратна тръба, нови ректифицирани изпускателни линии и щедри размери, като същевременно гарантира, че полученият звук ще стопли сърцата на всички фенове на BMW M.

Задният шумозаглушител е спретнато скрит зад задната броня на BMW M2 - която е специално изработена - позволявайки на изпускателните тръби да се впишат добре в OEM отворите на задната броня. По този начин се постига безпроблемен външен вид, нещо, което много производители на резервни части търсят.

Eisenmann предлага широка гама от стилове и покрития.Те включват разнообразие от терминали от неръждаема стомана в сурово, полирано, полирано или гланцово черно покритие. Очевидно няма липса на възможност за терминали от въглеродни влакна, което ще направи BMW M2 абсолютно невероятно. Всяка изпускателна система е ръчно изработена от неръждаема стомана 304 в завода на Eisenmann в Щутгарт.

Що се отнася до допълнителните функции на тази изпускателна система, управлението на изпускателния клапан е стандартно с новата M2 система, което позволява на системата да трансформира звука на автомобила - отворен или затворен клапан - от оригиналния бордови компютър от BMW. Да чуем как пее!

Популярна тема