The Grand Tour: главният герой на BMW M2 от първия епизод

Съдържание:

The Grand Tour: главният герой на BMW M2 от първия епизод
The Grand Tour: главният герой на BMW M2 от първия епизод
Anonim
BMW M2 F87 Coupe '- The Grand Tour

Голямата обиколка: звездата на BMW M2 от първия епизод на телевизионното шоу, ръководено от журналистите Кларксън, Мей и Хамънд

Голямото турне: BMW M2 става главно действащо лице в първия епизод на телевизионното шоу, ръководено от журналистите Кларксън, Мей и Хамънд. От предишните водещи на Top Gear, автомобилните ентусиасти чакат със затаен дъх новото им шоу, „The Grand Tour“. Е, днес пуснаха пилотния епизод на Amazon Prime TV, където шоуто може да се гледа всяка седмица.

В първия епизод Кларксън представя новата тестова писта, като същевременно дразни тестовата писта на Top Gear за кратко време. Докато Кларксън ни запознава с пистата на борда на Ferrari 488 GTB, малко след като стартира тест на борда на BMW M2. Въпреки че твърди, че това не е пътен тест на M2, който вероятно ще се случи по-късно, той все пак го похвали.

Много хубави неща, толкова много, че се смята за най-добрата M кола, правена някога от BMW. Вече знаехме, че Кларксън е фен на BMW M2, но това е смело изявление от репортера и се съмнявам, че мнозина няма да се съгласят с него. Въпреки че не се съмняваме, че BMW M2 е най-добрият BMW M автомобил в продажба в момента, най-вероятно е сравнен с BMW 1 Series M.

Автомобили като BMW M5 E28, BMW M3 E30, BMW M3 CSL E46 и BMW M5 E39 са невероятно добри автомобили и е трудно да се мисли за съвременна кола, която може да бъде по-добра.Въпреки това, Кларксън караше всички тях и правеше това дълго време. Така че е възможно нещо да е вярно. Той също така обича да прави необичайни изявления, за да привлече както фенове, така и журналисти, като тези, които пишат в момента.

BMW M2 на пистата

Така или иначе, доста очевидно е, че Кларксън харесва BMW M2. След тестовото си каране той го дава в ръцете на новия пилот на Grand Tour.Някои казват, че BBC не му позволяват да има The Stig, така че са намерили нов шофьор. Тъй като шоуто се организира от Amazon, която е американска компания, те се чувстваха принудени да имат американски пилот. Майк Скинър, от Шампионата на НАСКАР, е правилният пилот, който да прави обиколките на времето около новата им тестова писта. След като сте научили да завивате надясно, разбира се.

По време на обиколката около пистата, Скинър прави много колоритни коментари за BMW M2, но не го харесва особено, защото има по-малко от осем цилиндъра и не е произведено в Америка.Въпреки че не беше американска кола, той завърши обиколката и те сравниха времето му на черна дъска с други референтни коли. От картата на обиколката се отбелязва, че е по-бърз от Honda Civic Type R и по-бавен от BMW M3. Въпреки това, обаче, Кларксън остава упорит в твърдението, че това е по-доброто BMW M от другите автомобили M и след доста приятелски разговори с колегите му те също се съгласяват, че това е много добра кола.

Популярна тема