BMW Серия 1 Седан: дебют all’ Auto Guangzhou 2016

Съдържание:

BMW Серия 1 Седан: дебют all’ Auto Guangzhou 2016
BMW Серия 1 Седан: дебют all’ Auto Guangzhou 2016
Anonim
BMW Серия 1 Седан 2017г

BMW Серия 1 Седан: дебют на новия седан на баварската марка с предно задвижване на автомобилното изложение в Гуанджоу 2016. BMW-Brilliance потвърждава, че моделът е само за китайския пазар

BMW Серия 1 Седан: дебют на новия седан с предно задвижване на баварската марка на автомобилното изложение в Гуанджоу 2016. BMW-Brilliance потвърждава, че моделът е само за китайския пазар. Според BMW Серия 1 седан е "първият компактен седан, стратегически разработен, за да отговаря на младото поколение, което притежава силна харизма и млада идентичност: дизайн, управление, свързаност и гъвкавост".

Моделът е разработен от BMW Brilliance Automotive Ltd ипредназначен само за китайския пазар.

Йохен Голер, старши вицепрезидент по продажбите и маркетинга в BMW Brilliance Automotive Ltd каза:

„Новото BMW Серия 1 Седан е най-младото BMW в продуктовото портфолио. И ние имаме голяма вяра в този изключителен модел, който е роден в „точното време“, на „точното място“и с „точните хора“. Компактните премиум автомобили са най-бързо развиващият се сегмент, сега е „точното време“да ги пуснем на пазара. По-младото поколение от Китай се превръща в основните потребители на премиум автомобили – това означава „правилното място“. Освен това предоставянето на продукт, изработен по поръчка изключително въз основа на изискванията на клиентите - млади китайци - това отговаря на претенцията „точните хора“."

Стилът

Новото BMW Серия 1 Седан наследява същия класически дизайн, който идентифицира семейството на BMW, като бъбрековидна решетка, двойни кръгли фарове, дълъг капак, къси надвеси и типичния дизайнерски елемент "Hofmeister-Knick".

По-високият капак на двигателя придава на автомобила здрав и мощен външен вид, както и спортен външен вид, докато тройният въздухозаборник в предната част присъства и при моделите BMW M. Светодиоди с шестоъгълник дизайнът Angel Eyes осигурява значително подобрение на уличното осветление през нощта или при неблагоприятни метеорологични условия. Със своите задни светлини с L дизайн, новото BMW Серия 1 Седан е визуално изключително динамично и свежо.

Разширенията

Интериорът отразява това, което е отвън. Многослойното арматурно табло идеално разкрива динамичен образ и подчертава модерното усещане за лукс. Бутонът за стартиране, електрическата спирачка, цветният Head-Up дисплей, централният 8,8-инчов LED екран, системата BMW iDrive са напълно хармонизирани. Интериорният дизайн с ориентираното към водача централно табло подчертава удоволствието от шофирането на спортен седан.

Новото BMW Серия 1 Седан предлага много важно вътрешно пространство, благодарение на своето междуосие от 2,67 метра, еталон в своя клас. Пътниците отпред и отзад могат да се настанят удобно, а задните седалки могат да бъдат разделени в режими 40:20:40, за да осигурят по-голям простор.

Панорамният покрив от 0,7 m², най-големият в своя клас, създава приятна атмосфера, а високоефективният въздушен филтър в колата осигурява чист, филтриран въздух за всички пътници.

Предлага се в десет различни цвята, новото BMW Серия 1 Седан се предлага и в „Estoril Blue“или в ексклузивния цвят за Китай, „Luminous Gold“.

Моторна гама

Под капака намираме всички двигатели с турбокомпресор, 3-цилиндрови и 1,5-литрови и 4-цилиндрови и 2,0-литрови. Всички са оборудвани с шест или осемстепенна трансмисия Steptronic.Налични са три режима на шофиране COMFORT, SPORT, ECO PRO за регулиране на нивата на двигателя, кормилното управление и разхода на гориво на автомобила. Най-ниският комбиниран среден разход на гориво е само 5,5 литра на сто километра.

Инфотелематика

BMW, което скоро ще пусне Connected Apps в Китай, безпроблемно интегрира всички функции в едно приложение, свързвайки водача и автомобила с неговата точка на пристигане, осигурявайки персонализирана компания за нуждите на ежедневните пътувания. Имате ли нужда от препоръка за подходящо място за среща? Променете часа на тръгване, за да съчетаете по-добре ангажиментите си, или необходимостта да спрете в магазин за сувенири по пътя? Или просто трябва да знаете действителното време, за да стигнете до вашата дестинация? BMW Connected ще се погрижи за всички тези въпроси.

Новият цветен Head-Up дисплей, инсталиран на изцяло новото BMW Серия 1 Седан, избягва ненужното разсейване по време на шофиране.Автомобилът предлага и уникални за сегмента функции като гуми Run-Flat, предупреждение за напускане на лентата, предупреждение за сблъсък и предупреждение за пешеходци.

BMW ще пусне BMW Серия 1 Седан в Китай следващата година, но не се знае дали други пазари ще последват примера.

BMW Серия 1 Седан 2017г Образ
Образ

Популярна тема