BMW X7: шпионска снимка на окончателната кола

Съдържание:

BMW X7: шпионска снимка на окончателната кола
BMW X7: шпионска снимка на окончателната кола
Anonim
BMW X7 G07

BMW X7: шпионска снимка на окончателната кола за големия SUV на къщата в Мюнхен. Над 5 метра и 7 места за водещия SUV

BMW X7: шпионска снимка на окончателната кола за големия SUV на къщата в Мюнхен. Над 5 метра и 7 места за SUV флагмана. Изминаха почти 3 години от официалното обявяване на BMW X7 (G07) ​​и въпреки че са забелязани мулета с други модели, досега не са забелязани истински прототипи с цяло тяло!

BMW X7 ще бъде първият истински SUV на BMW, който предлага 7 седалки на три реда.BMW каза, че няма да бъде BMW X5 с по-дълго междуосие, но ще има своя собствена идентичност. Що се отнася до размерите, прототипът, който се вижда тук, очевидно е много по-голям от X5, с по-дълга задна врата и огромен люк. Към това се добавя огромната предна решетка, която приема вертикална и издължена ориентация, като тази, наблюдавана в някои скорошни прототипи.

Екстра-лукс? Да, благодаря

В допълнение, новият водещ SUV ще се предлага и в още по-луксозна версия.

„Ще направим версия от много висок клас на нашето BMW X7. Така че точно както клиентът персонализира своята серия 7, така може и с BMW X7. Това е същото като услугите по поръчка, предлагани от Rolls Royce"

Иън Робъртсън, главен изпълнителен директор на BMW Group.

Дебютният диапазон

Тази ултра-луксозна версия се очаква да дебютира след навлизането на стандартното BMW X7 G07.

BMW X7 ще бъде показан пред публика през 2018 г. и ще се конкурира директно с Mercedes-Benz GLS, Audi Q7, Land Rover Range Rover и Volvo XC90. Гамата от двигатели ще варира от 6-цилиндровите редови модели X7 xDrive40i и X7 xDrive40d. 4,4-литровият V8 двигател с двойно турбокомпресор ще задвижва X7 xDrive50i.

6-цилиндровият 3.0-литров дизел на X7 xDrive30d също ще бъде наличен за европейския пазар, докато 4-цилиндровият 2.0-литров турбо на X7 xDrive30i ще направи своя дебют на азиатския пазар. Въпреки че не е изключен вариант M.

Образ BMW X7 G07 Образ
Образ

Популярна тема