Rolls-Royce CHAUFFEURS МЕТАМОРФОЗА за Animal Ball

Съдържание:

Rolls-Royce CHAUFFEURS МЕТАМОРФОЗА за Animal Ball
Rolls-Royce CHAUFFEURS МЕТАМОРФОЗА за Animal Ball
Anonim
Rolls-Royce Metamorphose Chauffeur Animal Ball

Rolls-Royce CHAUFFEURS METAMORPHOSE за подкрепа на дейности в подкрепа на Animal Ball, организиран от Elephant Family

Rolls-Royce CHAUFFEURS METAMORPHOSE за подкрепа на дейности в подкрепа на Animal Ball, организиран от Elephant Family Institute. Колекция от автомобили Rolls-Royce ще се присъедини към голямата дейност в подкрепа на животните, организирана от благотворителната организация Elephant Family. Отряд от „шофьори в бели ръкавици“, термин, измислен от марката, за да опише образцовите изпълнения в изкуството на шофьора, ще приеме „personae animali“като свои гости на бала с маски, организиран от Premier в Лондон.Събитието ще събере ценни средства за разрешаване на конфликта между хората и животните и проблемите, пред които е изправена дивата природа.

Вечерта е посветена на крема на лондонската социална сцена, който ще бъде управляван от колекция от Rolls-Royce. Phantom, Ghost, Wraith и Dawn ще оформят гостите за поредица от вечери, организирани от светила в Лондон, на някои от най-ексклузивните места в града.

Вечерта ще завърши с шумен бал с маски в Лондон във Victoria House, със спортни гости, маскирани в сърма, изработена от големи модни къщи, включително Chloé, Jimmy Choo, Alice Temperley и Burberry. Вечерта обещава да бъде началото на празничния сезон.

Торстен Мюлер-Ötvös, главен изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars, каза:

„Като най-известният луксозен дом в света, ние сме щастливи да подкрепим кауза, която върши толкова жизненоважна работа за защита на слоновете и тяхното местообитание.Не мога да се сетя за нещо по-добро от подобряването на една прекрасна вечер, насочена към благотворителност. Всичко това ще бъде пренесено на бал с маски, придружен в светилището на автомобил Rolls-Royce."

Популярна тема