Гиганти на стойност при препродажба: MINI лидер с две превозни средства в класирането

Съдържание:

Гиганти на стойност при препродажба: MINI лидер с две превозни средства в класирането
Гиганти на стойност при препродажба: MINI лидер с две превозни средства в класирането
Anonim
MINI clubman

Гиганти на стойност при препродажба: MINI води в събитието благодарение на два автомобила в класирането. MINI One в „Малки автомобили“и MINI Clubman One в „Компактен“сегмент

Гиганти на стойност при препродажба: MINI води в събитието благодарение на два автомобила в класирането. MINI One в "Малки автомобили" и MINI Clubman One в "Компактен" сегмент. Покупката на нов "британски" автомобил MINI е изгодна инвестиция. От години моделите на MINI са сред победителите в класацията “Resale Value Giants”, публикувана от “Фокус Онлайн”.

В настоящия списък MINI One води в две категории превозни средства. Новото MINI One 3 врати със 75 kW / 102 к.с. е сертифицирано като имащо най-нисък процент загуба на стойност сред малките автомобили, докато същото важи и за новото MINI One Clubman, също с 75 kW / 102 к.с. компактен сегмент. Тези оценки се основават на пазарни анализи, извършени от изследователския институт в Саарбрюкен Bähr & Fess. Проучването разглежда очакваното развитие на стойността на настоящите автомобили през следващите четири години.

Сигурна инвестиция

Предвид техните различни качества и огромна популярност, двете MINI, анализирани за „Гигантите на стойност при препродажба“, имат всичко необходимо, за да привлекат високо ниво на търсене на пазара втора употреба. За MINI One с 3 врати пазарните експерти прогнозират стойност при препродажба от 56,5% от текущата продажна цена след четири години. Така че не е изненадващо, че „Focus online“и този път стига до положително заключение: „MINI One е сигурна инвестиция“.

Междувременно MINI One Clubman се справя още по-добре в текущия анализ: след период от четири години този автомобил получава гарантирана бъдеща стойност от 58% от първоначалната си покупна цена. Модерната нова интерпретация на MINI Van, с четири странични врати, две задни врати и многофункционален интериор, беше включена в класацията на компактния клас за първи път на „незабавно зае мястото си на подиума на победителя“, както и същият „Focus“онлайн", съобщи той.

Популярна тема