BMW Club Sport: Запишете съкращенията от M1 CS до M8 CS

Съдържание:

BMW Club Sport: Запишете съкращенията от M1 CS до M8 CS
BMW Club Sport: Запишете съкращенията от M1 CS до M8 CS
Anonim
BMW Club Sport

BMW Club Sport: записани са съкращенията от BMW M1 CS до BMW M8 CS. Ще направят ли новите модели на Club Sport своя дебют като специална серия или като острие?

BMW Club Sport: записани са съкращенията от BMW M1 CS до BMW M8 CS. Ще направят ли новите модели на Club Sport своя дебют като специална серия или като острие? Що се отнася до BMW M2 CS, за което говорихме преди няколко седмици, моделът, който през 2018 г. ще приключи бременността на настоящия модел. Но абревиатурата CS няма да бъде прерогатив на единствения компактен модел. Автогид.com пише и потвърждава, че в базите данни на Световната организация за интелектуална собственост BMW M GmbH е осигурила покритие със сродни права за всички модели BMW M, последвани от символа CS.

Започва с теоретичното BMW M1 CS, но също и с всички следващи M модели като BMW M4 CS, BMW M5 CS или дори BMW M8 CS. При гарантиране на тези права върху името BMW Club Sport е необходимо да се регистрират възможно най-много съкращения, за да се предотврати използването им от трети страни за други цели. Въпреки че не всички от тях в крайна сметка ще бъдат използвани.

Защо Club Sport, а не GTS?

Въпреки това, в Гархинг - домът на BMW M - фокусът е върху други модели на BMW Club Sport, в допълнение към новото BMW M2 CS от 2018 г. Какво се крие зад него, не можем да си представим. Актуализирането на номенклатурния модел на Club Sport гарантира значително подобрение на производителността, без обаче да навлиза в областите на GTS вариантите, като по този начин се постигат компромиси при ежедневна употреба, свързани с търсенето.

Наскоро представен модел беше BMW M4 CS. Предлага се само за испанския пазар и само в 60 бройки, този модел има някои функции, заимствани от BMW M4 GTS, но без да е толкова екстремно. Трябва обаче да се направи едно възможно пояснение, а именно, че моделите CS могат да бъдат проста еволюция на съществуващ модел. Което очевидно ще се случи с BMW M2, където моделът BMW M2 CS заменя "нормалното" BMW M2.

Ако препозиционирането е резултат от естетичен фейслифт и повишаване на производителността, за бъдещи модели като евентуално BMW M5 CS, тогава бихме могли да имаме същия начин на действие като BMW M2. Моделите с ограничено издание, със специални заявки, също могат да бъдат персонализирани със символа CS.

Популярна тема